Zinobel Day no. 1 Daycreme Naturel

kr.187,95 Priser er inklusiv moms

Zinobel Day no 1. en virkelig lækker dagcreme, som vandt en pris for årets hudpleje produkt i 2020. Selvforkælelse hver dag til din hud.
Anti-aging dagcreme, øko-baseret og uden parfume.

Varebeskrivelse:

Zinobel er topprodukter fra øverste hylde, – ”Når økologi og anti-aging går hånd i hånd”
Udviklet og fremstillet i Danmark.
Denne dagcreme er beskyttende, nærende og fugtbevarende og medvirker til hudens regenerering. En høj diversitet af bio-stoffer er med til at give produktet sine hudplejende kvaliteter. Populært sagt kan man kalde det ”sund mad til huden”.
Day no. 1 er en eksklusiv anti-aging dagcreme, der absorbers godt af huden. Baseret på en række fine økologiske olier med HYBENKERNEOLIE som hovedolie. Desuden økologisk Aloe Vera og koncentrater af nyeste generation til beskyttelse, celleregenerering og fugtbinding.
Uden tilsætning af parfume. Dufter kun af de anvendte ingredienser, f.eks. kan man ane macadmianødden.Der er i Zinobels dagcremer lagt ekstra stor vægt på beskyttelse, da det jo er i dagtimerne vi er ude og udsættes for vejrliget og forurening, der nedbryder huden.
Produktet er bl.a. rigt på et bredt spektrum af antioxidanter, der neutraliserer de skadelige frie radikaler. Udsøgte olier/fedtsyrer medvirker til blødgøring og fugtbevaring.
Optimal hudpleje opnås desuden via en række vitaminer og koncentrater der arbejder sammen om at hjælpe huden med at restituere, f.eks. beta-glucan (fra gær), vindruekerneekstrakt og hyalurosyre.
Denne dagcreme er særdeles velegnet til moden, tør, sentitiv og problematisk hud, men kan anvendes til alle hudtyper og aldre (20+). Det individuelle består i mængden man bruger. Da cremen absorberes så godt, er det muligt at anvende netop den mængde, den enkelte hudtype kan absorbere. Typisk bruger ung hud og fedtet hud ganske lidt, mens tør hud og moden hud bruger mere.
Det bedste man kan gøre er, at pleje huden fra en ung alder og dermed udsætte ældningstegn.
Cremen har en lind kvalitet, da vi holder igen med fortykningsmidler. Den har desuden en let lysebrun nuance. Dette skyldes vindruekerneekstrakt, og giver ikke farve på huden.

Cremen er velegnet til både mænd og kvinder.
Anvendelse:
Normal og tør hud: Zinobel Organic Boost Day no. 1 kan anvendes alene.
Meget tør hud/vinterhud: Day no. 1 anvendes sammen med Intense Repair Oil (kan evt. blandes sammen i hånden).
Moden hud: Day no. 1 anvendes med fordel sammen med Instant Care Serum og evt. Intense Repair Oil.
Sart/irriteret hud: Day no. 1 anvendes i starten alene. Kan evt. senere kombineres med Instant Care Serum eller Intense Repair Oil (virkningen er individuel, hvorfor man må prøve sig frem).
Uren hud: Rens med Deep & Gentle foaming Cleanser. Påfør derefter Instant Care Serum, mest på urenheder, og afslut med et ganske tyndt lag Day no. 1.
Et ”rent” produkt. Ikke tilsat en lang række ”gråzone” stoffer som Zinobel og deres målgruppe finder uønskede.

Udsnit af aktive ingredienser: økologisk Aloe Vera, økologisk olie fra hybenkerne, jojoba, gulerod, sesam, macadamianød, mandel og tidsel, økologisk glycerin, peptider, beta-glucan, hyaluronsyre, vindruekerneekstrakt, stabilt vitamin C og vitamin E.
Ingredienser af naturlig oprindelse: 96%
Økologisk andel af plantemateriale: 91%
Produktet er pakket i vakuumpumpebeholder, der beskytter produktet optimalt, muliggør minimal konservering, og sikrer at man kan få tømt beholderen helt.

Hvis man er allergisk disponeret kan Day no. 1 naturel anbefales, da den ikke indeholde parfume/allergener. Den kan dog ikke garanteres allergisikker, da man individuelt kan reagere overfor hvad som helst der forekommer i naturen, – også ikke-duftende ingredienser.

1 på lager

Beskrivelse

Ingredienser:

Aloe Barbadensis Leaf Juice*
Aqua
Rosa Canina Fruit Oil*
Glycerin*
Sodium Stearoyl Lactylate
Simmondsia Chinensis Seed Oil*
Carthamus Tinctorius Seed Oil*
Glyceryl Stearate
Sesam Indicum Seed Oil*
Macadamia Ternifolia Seed Oil*
Cetearyl Alkohol
Daucus Carota Sativa Root Extract*
Hydrolyzed Hyaluronic Acid
Vitis Vinifera Seed Extract*
Sodium Carboxymethyl Beta-Glucan
Palmitoyl Tripeptide-5
Helianthus Annuus Seed Oil*
Sodium Ascorbyl Phosphate
Tocopheryl Acetate
Potassium Sorbate
Sodium Benzoate
Carbomer
Sodium HydroxideEr der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Allergener:

LIMONENE
CITRAL
LINALOOL

Opbevaring: Mørkt og køligt. Holdbar op til 6 måneder efter åbning.

Yderligere information

Vægt 0,05 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...