Tilbud

WaterTracker Grey, 0,5l.

DKK39,95 Priser er inklusiv moms

BPA fri drikkedunk fremstillet i Tritan™, som er 100% fri for Bisphenol-A, PVC, phthalater og tungmetaller.Tritan™ er modstandsdygtigt over for varme og kemikalier.
Tritan™ tåler varme væsker med temperatur op til kogepunktet.Skruelåget er 100% vandtæt og har sikringsstrop, så låget ikke tabes.Stor åbning for nem påfyldning og rengøring, plus lille åbning der er nem at drikke af. Dunken har et måleskala samt 1-2-3 klikindikator, så du har styr på mængden du drikker. Heraf navnet WaterTracker®.Indbygget si, så du undgår insekter i vandet/saften, og er samtidig praktisk til f.eks. isterninger, citronskiver, mv.Velegnet til friluftsliv, sport, picnic turen, skoletasken, på rejsen, jobbet eller natbordet. Tåler opvaskemaskine.

3 på lager

Varenummer (SKU): watertracker grey Kategorier: , , , , , Tags: , , , , , , , , ,

Beskrivelse

Utroligt flot drikkedunk, som holder styr på dit væskeindtag. Drikkedunken er solid og specialdesignet til dig, som holder styr på din træning, og vil have et produkt som ser godt ud. Produktet afgiver ingen skadelige stoffer eller smag til dit vand eller andre drikkevarer. Tåler væsker op til 100 grader.

Materiale: Produktet er fremstillet af Tritan
Tritan er varemærket plastik, der er udviklet af Eastman. Det er miljøvenligt og samtidig meget holdbart. Det er frit for BPA, BPB, BPS, andet bispehnol (blødgørende midler) og Phthalater.
Da tritan har en fremragende slagstyrke, kan flasken modstå rengøringsmidler og har høj temperatur resistens. Af samme grund holder plastikken sin klarhed længere og er modstandsdygtigt overfor både pletter og lugte. Det har samtidig stor sprængmodstand, som gør det velegnet til opvaskemaskine. Tritan er glaslignende.

 

Yderligere information

Vægt 0,4 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...