Tilbud

Stabelbar koalabjørn fra OYOY

kr.125,00 Priser er inklusiv moms

Flot designet koala stabelbar top til det lille barn. Alle små børn elsker klodser. De 9 klodser her kan stables i forskellige variationer. God leg at lege sammen med barnet. I starten kan man føre barnets hånd, for at hjælpe med at løse opgaven med at ramme pinden, og større børn kan selv stable og finde på sjove varianter.

4 på lager

Beskrivelse

Denne koalabjørn er smukt design i verdensklasse fra OYOY. Den utroligt fine japansk inspirerede koalabjøn er et smukt bud på den klassiske stabelfigur. Koalaen er beundret af børn og voksne og denne stabe koala vil helt sikkert bringe glæde. En fornøjselse at lege med for det lille barn. Klodeserne er rare at røre ved og kan stables på flere måder.

Indeholder: 9 klodser og en klods med stablepind.

Alder: Anbefales til 0-24 mdr.

Læring: Øver finmotoriske færdigheder og træner barnets hånd/øje koordination. Udfordrer barnets fantasi. Lære om farver og former.

Velegnet til: Instititioner og private hjem.

Mål: Ø: 8,5 x H: 21 cm.

Miljø: Bæredygtigt FSC godkendt asketræ. Klodserne er malet og lakeret med miljøvenlige produkter, som er fri for skadelige stoffer.Wooden Stacking Koala fra OYOY

Mål: Ø: 8,5 x H: 21 cm.

Rengøring: Kan rengøres ved en klud med vand og sæbe og derefter med en klud med rent vand. Tørres af bagefter. Må ikke ligge i blød i vand.

Yderligere information

Vægt 1 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.