Tilbud

Småfolk Luksus babynest lyseblå eller lyserød

kr.200,00 Priser er inklusiv moms

Babynesten er et dejligt sted, hvor din baby kan ligge blødt og hyggeligt uden træk. Der er skønne motiver at se på, og baby kan bevæge sig lidt rundt og stadig have en tryg fornemmelse. Den kan med fordel bruges i tremmesengen det første stykke tid, hvor sengen kan føles overvældende for den lille baby.

Luksus babynest med Landskab print. Denne udgave er med ekstra tyk bund i forhold til standard udgaven. Vi har valgt denne udgave, da den giver ekstra isolering, hvis babynesten står på gulvet, og den er mere solid i forhold til, at skulle fungere som krybbe i dobbelsengen.

I denne babynest fra Småfolk er et lunt, trygt og genkendeligt miljø, som du kan tilbyde din baby både ude og hjemme. Babynesten kan bruges i på et fladt underlag i babysengen og på gulvet, hvor den forhindrer træk. Babynesten kan justeres i størrelsen og bruges fra 0 måneder og til baby vokser ud af den. Madrassen er coated (vandafvisende) og skal udtages ved vask. Vi vil gerne understrege at babynesten ikke kan erstatte tremmer i sengen og nesten ikke må bruges på ujævnt, skrånende eller oppe i højden, hvor barnet kan trille ud over kanten og komme til skade. Babynesten skal altid anvendes under opsyn fra en voksen. Vi tager ikke ansvar for forkert brug af babynesten.

Mål: Madrassen måler 2 x 70 x 30 cm Højden på siderne 13 cm. Liggemålet kan reguleres fra 50 til 70 cm.

Materiale: 100% økologisk bomuld

Vaskeanvisning: Vaskes ved 40 grader.

 

Yderligere information

Vægt 4,5 kg
farve

,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.