Selmas Tryllepomade

kr.64,95 Priser er inklusiv moms

100% Økologisk universall plejecreme som forebyggelse og behandling mod røde babynumser, til tør hud uanset alder, til tørre vinterkinder og hele året. Afhjælper småridser i huden. Også genialt på ømmme bryster ved amning, som er slidte og trænger til pleje, afhjælper ridser og skadet hud på ammebrystet.

2 på lager (kan bestilles som restordre)

Beskrivelse

Selmas Tryllepomade:
En økologisk pomade, der gør det nemt at pleje dine læber. Selmas Tryllepomade er helt fri for uønskede kemikalier. Den er udviklet i samarbejde med dygtige eksklusive økologiske hårstylister, som har hjulpet med at skabe den præcis rigtige formel til et lækkert produkt, til at style dit hår. Du behøver ikke at bekymre dig om kemikalier, dufte eller andre unødvendige tilsætningsstoffer. Hårvoksen fungerer også meget godt som en nærende hårpleje af langt hår, krøllet hår og tørre ender.

Selmas Tryllepomade er en økologisk læbepomade til læber, der har brug for god næring og pleje uden kemikalier, dufte eller andre unødvendige tilsætningsstoffer. Det er en 100% økologisk læbebalsam, som dine læberne vil elske uanset din alder. Alle produkterne fra Magicare kan bruges til spædbørn, babyer, børn og voksne, da de ikke indeholder parfume, æteriske olier, konserveringsmidler, parabener eller andre uønskede kemikalier. Huden er det største organ i den menneskelige krop, og den absorberer alt det, vi udsætter det for. Missionen for MagiCare er at levere rene og organiske produkter, da det er vigtigt, at vores hud og vores børn bliver behandlet omhyggeligt og i harmoni med selve hudens balance.

Vejlednig: Tag en lille mængde på din finger og lad den smelte mens du påfører den på dine læber. Husk at du og små børn skal påføre produktet med renvaskede hænder, for ikke at tilføre produktet bakterier, så holder produktet længere og overfører ikke virus og bakterier.

Denne økologiske og skånsomme voks består af tre ingredienser sammensat i den helt rigtige mængde og behandlet skånsomt.

Indholdsstoffer: Økologisk sheasmør, økologisk olivenolie og økologisk bivoks.

Produktet er 100% økologisk.

Alle ingredienser er uskadelige at indtage. Må dog ikke anvendes til madlavning.

Indhold: 7 ml. i smuk glaskrukke med tætsluttende skruelåg.

 

Yderligere information

Vægt 0,2 kg
Størrelse 10 × 10 × 10 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...