Tilbud

Mommybag soft quilt stor – flere farver

DKK459,95 Priser er inklusiv moms

Flot pusletaske i økologisk materialer fra Filibabba. Denne taske er praktisk og rummelig. Der er mange rum i, som nemt organiserer det du har brug for til din baby. Tasken kan også anvendes som almindelig taske, for dig der ønsker en god taske.

Beskrivelse

Pusletasken fra Filibabba

Pusletasken er designet så den både kan opbevare ting til at tage på tur, til både til mor og barn. Den er praktisk som en weekend taske eller pusletaske. Tasken er en del af Filibabbas nye quiltede serie. Tasken har stor rummelighed og praktiske lommer både indvendigt og udvendigt. Med de mange fine lommer, så er det let at placere og organisere taskens indhold. Tasken er coated på indersiden som gør den smuds- og vandafvisende. Tasken indeholder et vandtæt pusleunderlag, som kan tages ud og lægges på et bord eller lignende, så barnet kan skiftes i et trygt og rent miljø.

Vaskeanvisning:  Vask ved 30 grader med lynlåsen lukket helt til. Vask med lignende farver.
Strygning: Strygning ved medium varme max 150 grader
Anvend ikke vaskemiddel med blegemidler i. Anvend kun vaskemiddel til farvede tekstiler: Modstår ikke blegning (gælder for alle farvede produkter)
Tørring: Fladt på et tørrestativ på et viskestykke eller håndklæde, som ikke smitter af.
Krympning ved første vask: Maks krympning 5%.

Praktisk: Mange lommer og skulderstrop.

service: Vi har hos os 2 års garanti på dette produkt. Reklamationsretten gælder, hvis varen er defekt, når du modtager den, eller hvis den pludselig går i stykker pga. en fabriksfejl. Reklamationsretten dækker ikke, hvis du fx taber din vare på gulvet eller varen på anden måde bliver fysisk beskadiget. Er din vare defekt, skal du returnere den til vores webshop, så vi kan hjælpe dig.

Reperationer: Det er muligt at få sin taske repareret mod betaling ved indsendelse. Send et billede af skaden, og vi giver et prisoverslag på reperation.

Farve: Mørkeblå, rosa eller dark grey
Materiale: 100% økologisk bomuld, coating 100% ftalatfri polyuretan overfladebehandling
Detaljer: YKK lynlås
Mål: Længde 35 cm, bredde 16 cm, højde 25 cm

Yderligere information

Vægt 1,3 kg
farve

, ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.