Tilbud

Politikens bog om Barnets Sygdomme

kr.149,95 Priser er inklusiv moms

Barnets sygdomme giver dig god besked om lat vedrørende barnets helbred lige fra den mindste røde knop til alvorligere symptomer og sygdomme. Bogen er opdelt i et symptom- og et sygdomsafsnit, som gør det nemmere for dig at vurdere barnets tilstand og bedømme, hvornår det er nødvendigt at søge læge.

Under Symptomer finder du en række symptomskemaer, som kan hjælpe dig til at finde ud af, hvad barnet fejler, og som henviser til, hvor i bogen du kan læse mere om de enkelte sygdomme.

I afsnittet Sygdomme A-Å får du en grundig gennemgang af en lang række sygdomme, både de almindelige og de sjældne. Her kan du læse om årsager, symptomer og behandling af sygdommene, og du får tips om, hvordan du selv hjælper barnet bedst muligt.

Du kan også læse om, hvordan barnet reagerer på en sygdom, hvordan du i praksis skal forholde dig, og hvornår barnet må komme i institution igen. Endelig kan du finde viden om forebyggende børneundersøgelser, vaccinationer og deres mulige bivirkninger, ernæring og lægemidler.

1 på lager

Beskrivelse

Hard back udgave.
Stand: NY
Udgivelsesdato:
15-01-2009
ISBN13:
9788756786645
Originaltitel:
null
Vægt:
1372 g
Dybde:
27 mm
Bredde:
196 mm
Højde:
257 mm
Forlag:
Politiken
Format:
Indbundet
3. udgave, 2. oplag
Originalsprog:
Dansk
Forfatter;
Jerk W. Langer

Yderligere information

Vægt 0,9 kg
Størrelse 24 × 20 × 3,5 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...