LED Pelle The Pinguin

kr.329,95 Priser er inklusiv moms

LED Pelle The Pinguin. Fin natlampe, som kan lyse hvidt eller i forskellige farver. Opladningsmodul med ledning medfølger. Lampen kan anvendes opladt uden tilslutning. Lyser blidt i mørket, og kan indstilles til at skifte farver eller lyse konstant hvidt.

6 på lager

Beskrivelse

Mød Pelle. En sød lille LED pingvin, der skaber lys og glæde hvor han bor. Pelle er en god ven i mørket, som du kan tage med dig på din rejse eller flytte rundt i hjemmet. Hans bløde varme lys spreder hygge på dit værelse og hvis du giver ham et lille puf, vil han lyse op i forskellige farver. Pelle har en variabel funktion hvor han automatisk skifter farve stille og roligt, hvilket giver en rolig oplevelse. Du kan genoplade hans batteri via USB kablet, som følger ham i pakken. Leveres i fin æske – en oplagt gaveidé.

Pelle har følgende funktioner:
– Almindeligt hvidt lys
– Gradient funktion hvor lyset automatisk skifter farve
– 6 forskellige farver lys

Pingvinen Pelle er en del af Filibabbas interiør kollektion og er derfor ikke beregnet som legetøj – kun til dekoration.

Miljø: Der anvendes genanvendeligt plast til dette produkt, som er en bæredygtig måde at producere nyt på. Produktet holder længe ved korrekt anvendelse og skulle gerne holde så godt og længe, at det har genanvendelsesværdi for op til flere børn, når dit barn er færdig med at bruge lampen. Vi opfordrer til at man ved bortskaffelse afleverer produktet i den korrekte sorteringsenhed på genbrugspladsen.
Farve: Hvid og sort med skiftende farver
Materiale: Silikone, ABS-plast (genanvendeligt plast)
Mål: 11,8 x 11 x 13,2 cm

Yderligere information

Vægt 0,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.