Tilbud

PaciPixy – nusseklud og sutteholder

kr.125,00 Priser er inklusiv moms

PaciPixy® giver barnet trøst og holder fast i dets sut. Med denne lille ven ved hånden, så er der altid noget at beskæftige hænder og tænder med. De knudrede arme lindrer ved tandfrembrud og beroliger barnet, når det er ked af det. PaciPixy fungerer som et godt overgangsobjekt, så baby har noget velkendt som kan give trøst med hjemmefra, når baby skal kaste sig ud i nye udfordringer, som start i privat pasningsordning, dagpleje eller vuggestue. 

7 på lager

Beskrivelse

Paci Pixy hjælper babyen med at holde fast Natursutten-sut. PaciPixy® er special designet til dette formål. Den har en sikker og blød krop og er en sød lille ven til dit barns legetid, trøst eller når du er på farten. Den fleksible løkke af babyens Natursutten-sut strækker sig, så den let kan fastgøres over PaciPixys arm uden clips eller knapper. PaciPixys arme har knuder, som gør det let for baby at gribe fat og tygge, også selv små babyer kan holde fast i deres sutter uden noget fastgjort til deres tøj, så kan de have stor glæde af den lille ven Paci Pixy.

Når babyen vokser ud af sutten, er PaciPixy® fortsat en blød og beroligende ven. Vi forestiller os, at den er med i et eventyr i sutternes verden – En blanding af sutteklud og en nisse-fe.

PaciPixy® er lavet af 100% økologisk GOTS-certificeret bomuld og kan vaskes i maskine ved 30 ℃. PaciPixys hoved har en ‘Standard 100 by OEKO-TEX’ certificeret polyesterfiberfyldning af høj kvalitet for at undgå, at skimmel opstår fra fugt. Der anvendes ikke halogenflammehæmmere til vores fiberpåfyldning. Som med alle Natursustten produkter er PaciPixy® stolt fremstillet i Europa for at opfylde europæiske sikkerhedsstandarder og arbejdsetik.

Yderligere information

Vægt 0,3 kg
Størrelse 30 × 30 × 5 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...