Tilbud

Olivias Tryllesalve Magicare

kr.89,00 Priser er inklusiv moms

100% Økologisk universall plejecreme som forebyggelse og behandling mod røde babynumser, til tør hud uanset alder, til tørre vinterkinder og hele året. Afhjælper småridser i huden. Også genialt på ømmme bryster ved amning, som er slidte og trænger til pleje, afhjælper ridser og skadet hud på ammebrystet.

Denne vare er p.t. ikke på lager. Betiller du den, så kommer den til vores butik på 3 hverdage og sendes herefter straks til dig først kommende hverdag.

Tilgængelig på restordre

Beskrivelse

Denne økologiske og skånsomme plejecreme består af tre ingredienser; økologisk sheasmør, økologisk olivenolie og økologisk bivoks. Indholdet af Olivias Tryllesalve hjælper huden til at få ro og pleje, så den kommer tilbage i balance. Kan også med fordel fungere som et beskyttende lag på kinder, læber og babynumser, samt ammebryster, så du undgår skader.

Jeg kan personligt, som mor til 4 og børnepasser gennem de sidste 8 år anbefale dette produkt til alle ovennævnte formål. Kun fantasien sætter grænser. Dette produkt har elimineret brug af alle andre plejeprodukter til de små babyer her, ud over universalcremen, som du også kan købe her på siden.

Den helt rigtige kombination af disse tre ingredienser er fabelagtige til babykinder, babynumser, ammebryster, tørre revnede læber mm.

Alle ingredienser er uskadelige at indtage, hvis barnet skal ammes efterfølgende. Må dog ikke anvendes til madlavning.

Indhold: 50 ml. i smuk glaskrukke med tætsluttende skruelåg.

 

Yderligere information

Vægt 0,3 kg
Størrelse 10 × 10 × 10 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...