Tilbud

Natursutten glas sutteflasker fra 0 år, 110 ml (2 pk)

kr.99,00 Priser er inklusiv moms

Natursuttens produkter er et godt valg, når du leder efter en hygiejnisk, biologisk nedbrydelig og miljøvenlige løsninger. Natursutten lever op til alle europæiske standarder og er produceret i Europa. Natursuttens produkter fås til baby i forskellige variationer, som passer til præcis din babys behov.

Glas sutteflasker og flaskesutter indeholder kun naturlige og biologisk nedbrydelige materialer, og ingen hormonforstyrrende stoffer.

3 på lager (kan bestilles som restordre)

Beskrivelse

Natursutten® glas sutteflasker er lavet i Frankrig af borosilikatglas. Glas er det sikrere valg for din baby, fri for BPA / BPS og andre skadelige kemikalier, der kan udvaskes fra plastflasker. Natursutten glasflasker tåler opvaskemaskinen, og er termisk stødtålelige og modstår dermed ekstreme temperaturændringer, som f.eks. opstår ved kogning / skoldning eller frysning. Flaskens flaskesutter er lavet i Italien af naturlig gummi. Blødheden i flaskesutternes naturlige gummi skaber en drikkeoplevelse, som nøje efterligner den kraft der skal suttes med, som ved amning. Flaskens antikolik-dobbeltventil sikrer en mere jævn mælkestrøm og forhindrer kolik og gas. Alle dele medfølgende er fri for BPA, phthalater, polycarbonater og PVC. Hver flaske leveres med en langsom gennemstrømning / slow flaskesutter.

Dette produkt kommer med vores varmeste anbefalinger.

En Natursutten®  flaskesut, som barnet har kontakt under måltidet, er fuldstændig fri for BPA, phthalater, PVC, bly, nitrosamin og andre skadelige kemikalier. Den er lavet af naturlig gummi.

Yderligere information

Vægt 0,9 kg
Natursutten størrelse

, ,

Natursutten antal

,

Natursutten variant

,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...