Stor Mommybag fløjl stor mørkegrøn Øko

kr.649,95 Priser er inklusiv moms

Flot MOMMYBAG pusletaske i økologiske materialer fra Filibabba. Denne taske er praktisk og rummelig. Rummer nemt det, som du har brug for til din baby. Tasken kan også anvendes som almindelig taske, for dig der ønsker en god taske.

Mål: Højde 25 cm, bredde 16 cm. og længde 35 cm.

Materiale: 97% økologisk bomuld og 3% økologisk spandex, coating 100% phthalafri PU

Vaskeanvisning: Tåler vaskemaskine ved 30 grader, Tåler strygning ved medium varme maks 150 grader, Ingen blegemiddel, Tåler ikke tørretumbler. Vask med ens faver. Maks krympning 5%

2 på lager (kan bestilles som restordre)

Beskrivelse

Pusletasken fra Filibabba

Filibabbas økologiske mommybag er designet både til mor og barn som en weekendtaske eller en større pusletaske som en del af vores nye fløjl serie. Med stor rummelighed og praktiske lommer både indvendigt og udvendigt er det let at organisere taskens indhold. Indvendigt er tasken ensfarvet i farven moss green, som er en smuk tone-i-tone farve til den grønne fløjl. Tasken er coated på indersiden, hvilket gør den smuds- og vandafvisende.

Vaskeanvisning:  Vask ved 30 grader med lynlåsen lukket helt til. Vask med lignende farver.
Strygning: Strygning ved medium varme max 150 grader
Anvend ikke vaskemiddel med blegemidler i. Anvend kun vaskemiddel til farvede tekstiler: Modstår ikke blegning (gælder for alle farvede produkter)
Tørring: Fladt på et tørrestativ på et viskestykke eller håndklæde, som ikke smitter af.
Krympning ved første vask: Maks krympning 5%.

Praktisk: Mange lommer og skulderstrop.

service: Vi har hos os 2 års garanti på dette produkt. Reklamationsretten gælder, hvis varen er defekt, når du modtager den, eller hvis den pludselig går i stykker pga. en fabriksfejl. Reklamationsretten dækker ikke, hvis du fx taber din vare på gulvet eller varen på anden måde bliver fysisk beskadiget. Er din vare defekt, skal du returnere den til vores webshop, så vi kan hjælpe dig.

Reperationer: Det er muligt at få sin taske repareret mod betaling ved indsendelse. Send et billede af skaden, og vi giver et prisoverslag på reperation.

 

Yderligere information

Vægt 1,3 kg
Størrelse 45 × 16 × 30 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...