Mojito Wally and Whiz – mængderabat

kr.58,95kr.100,00 Priser er inklusiv moms

Lækre naturlige vingummier til markedets bedste pris. Lige nu også 3 stk. for 100 kr. Kun så længe lager haves.

Wally and Whizs klassiske cubes kommer i et bredt udvalg af smage og indeholder hver 140 g. lækker gourmetvingummi. De er ideelle som unikke værtindegaver, eller når der skal lidt ekstra lækkert på bordet derhjemme. Her får man præsenteret et bredt udvalg af spændende og søde smagsoplevelser.

Den friske og intensive smag af mynte og lime i Wally and Whiz Mojito Elderflower with Lime/Mint komplementerer perfekt den søde bund af hyldeblomst. Nyd den sammen med din Mojito eller som en lækker snack for sig selv.

Kristian fortæller om smagsoplevelsen: “Denne smagssammensætning besidder en fantastisk frisk og vibrerende energi. Den sparker gang i sanserne og inviterer til fest og farver sommeren igennem”.

WALLY AND WHIZ

Wally and Whiz er en historie om omhyggeligt dansk håndværk og en stor kærlighed til vingummi.

I 2015, i en lille lejlighed i hjertet af København, kastede Kristian Them Hansen sig ud i at genopfinde den klassiske vingummi. Ønsket var at kreere en lækker og kompromisløs smagsoplevelse.

Denne rejse har siden resulteret i et vegansk, glutenfrit udvalg af gourmetvingummier af højeste kvalitet, lavet af 100% naturlige bær, frugter og rødder.

Grundet et omhyggeligt fokus på detaljen og en insisterende tilgang til kvaliteten af råvarerne bliver Wally and Whiz i dag nydt af kræsne sjæle over hele verden.

OBS: Vegansk og indeholder ikke alkohol

OBS: Der tages forbehold for udsolgte varer. Denne vare sælges så længe lager haves. Afsendelse hurtigst muligt og max 24 timer.

Beskrivelse

Indhold:

Naturlige vingummier fra Wally og Whiz

Vingummi med hyldeblomst smag drysset med line/mynte pulver.

Ingredienser:

Glukose-fruktoseirup
Sukker
Majsstivelse
Surhedsregulerende middel (æbleyre, natriumcitrater)
Naturlig aroma
Flormelis
Kokoolie
Lime/mynte-pulver
Syre (citronsyre)
Overfladebehandlingsmiddel (carnaubavoks)

Ingredienser med * er 100% økologiske.

Miljø og bæredygtighed:

Indeholder naturlige ingredienser og servere i smuk genbrugelig beholder af gennemsigtigt plexiglas med sort låg. Kan fx anvendes til smykker, vatrondeller eller hjemmelavet creme.

 

Yderligere information

Vægt 0,150 kg
Mængderabat

,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...