Tilbud

Mandel olie Økologiske Rømer 100 ml.

kr.25,00 Priser er inklusiv moms

Mandel olie Økologiske Rømer 100 ml.

Mandelolien optages hurtigt af huden og er rigtig god til tør og skadet hud. Har en fantastisk fugtende og blødgørende effekt. Fantastisk til babyer og børn med meget tør hud. Kan anvendes alene eller sammen med creme.

4 på lager

Beskrivelse

Rømer mandelolie er en 100% økologisk fugtgivende olie. Den optages hurtigt i huden og er derfor vores favorit til små babyer med meget tør hud. Voksne kan med fordel anvende den til tør hud eller hovedbund. Til hovedbund deles håret med en kam og et par dråber dryppes på og masseres ind i hovedbunden. Kan erstatte din ansigtscreme og bodylotion. Husk at rense ansigtshuden før påføring.

Vil du have en længere massage med din baby, så er det en god ide at vælge jojoba- eller kokosolien. Mandelolien kan anvendes med fordel i babybadet eller et fodbad. Den er også perfekt, hvor du bare har tør hud og brug for ekstra fugt. For eksempel på børne- og voksenkinder en tør solskinsdag eller en streng frostdag. Put den i et vandbad og den plejer dine fødder helt fantastisk. Olien her er næsten duftløs, så den er meget velegnet til kropspleje, men den kan også anvendes i madlavningen.

Olien er mild og kan anvendes af alle aldre.

Olien føles let og behagelig på huden, da egenskaberne i olien minder om hudens egen produktion af naturlige fedtstoffer.

Mandelolien optages hurtigt af huden og er rigtig god til tør og skadet hud. Har en fantastisk fugtende, regenererende og blødgørende effekt.

Rømer mandelolie er god fordi den

  • Dækker en bred vifte af daglige behov
  • 100% økologisk
  • fugter og optages hurtigt i huden
  • Hjælper helingsprocessen af skadet hud

Anvendelse

Med mandelolien har du mange muligheder. Du kan bruge den som massageolie, tilsætning til olier, i badet, i cremer eller som den er.

Indhold: 100 ml. ren og fin mandelolie
Biodynamisk og økologisk
Vegansk
Spiselig

Yderligere information

Vægt 0,3 kg
Størrelse 15 × 20 × 20 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...