Tilbud

Lullu The Ladybug Filibabba

kr.249,95 Priser er inklusiv moms

Lullu the Ladybug. En særligt skøn mariehøne, som er en af mine personlige favoritter. Lulle står altid op, uanset hvor meget du tipper hende. Hun er skøn og blød, og i økologisk bomuldsstof. Lige til at knuselske af små børnehænder og arme. Hun kan bruges af børn fra 0 år, da hun ikke kan gøre en mus fortræd eller indeholder farlige dele.
Hun er i dæmpede farver med smukke vinger og lukkede øjne. Prøv om du kan vække Lullu ved at skubbe til hende. Hun rejser sig op igen, som en ægte væltepeter.

1 på lager

Lullu the ladybug er blot et af de mange dyr fra Filibabba, som er designet med inspiration fra den nordiske natur i. Med hjertet i hvert dyr har Filibabba skabt en kollektion, der indeholder en masse dejlige og genkendelige nordiske dyr til udsmykning på børneværelset og til mange timers leg.

Lullu the ladybug er en sød håndlavet mariehøne i strik, der med sit søde ansigt hurtigt skaber en relation til barnet. Den runde krop har en vælte funktion som gør at bamsen rejser sig op igen, hvis man giver den et lille skub. Bamsen har en behagelig klokke lyd indvendigt. Da bamsen er håndlavet, kan udtrykket variere lidt fra billedet.

Vi anbefaler følgende vaskeinstruktioner:
Kan ikke tåle maskinvask
Tåler ikke strygning
Modstår ikke blegning (gælder for alle farvede produkter)
Rengøres med en fugtig klud

Farve: Dyb rød

Materiale: 100% økologisk bomuld (strik), fyld: 100% genanvendt polyester

Mål: Højde 18 cm

Læring: Finmotorik og koordinationsevne styrkes.

Alder: Sikker for alle aldre. Velegnet fra 6 måneder til 3 år.

 

Yderligere information

Vægt 0,8 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.