Tilbud

Håndbundet Babybørste/sansebørste – økologisk

kr.119,00 Priser er inklusiv moms

Denne smukke og superbløde babybørste er den perfekte gave til den lille ny baby. Lanolinen i hårene tilfører den lille babys hud naturlig pleje, men du omsorgsfuldt reder dens hovedbund eller hår. Babybørsten er også god som sansebørste til alle aldre. Den er utroligt blød og tæt i hårene.

Beskrivelse

Denne smukke og superbløde babybørste er den perfekte gave til den lille ny baby. Lanolinen i hårene tilfører den lille babys hud naturlig pleje, men du omsorgsfuldt reder dens hovedbund eller hår. den kan også bruges som sanse-børste til alle aldre.

Jeg opdagede disse skønne børster i min ferie i sommeren 2020 i en lille butikscafe på Orø. Da jeg rørte børsten, så var jeg straks solgt. Jeg ledte efter en gave til mit eget barnebarn, som er fra november 2020

Børsten var det som for alvor satte gang i min forretning her, og var det første produkt jeg indkøbte. Jeg fandt frem til Børstenbinderriget og bestilte straks 40 stykker. Jeg ved, når du får din så bliver du helt solgt.

Børsterne er lavet fra alpakka geder, som går frit og spiser urter og andet godt i Himmalaya bjergene. Det er en langhåret ged, som barberes meget nænsomt, for at bevare de lange hår.

Børstehovedet er produceret af økologisk træ og behandlet på et savværk i Stutgartt. Træet er bøgetræ.

Børstenbinderriget er en lille familieejet virsomhed, hvor to mænd arbejder tæt sammen og binder og findpudser børsterne.

Yderligere information

Vægt 0,15 kg
Børster

, , ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.