Euro pure water system m plast overgang

kr.500,00 Priser er inklusiv moms

Euro rent vand system / Euro pure water system er til den almindlige husholdningsforbrug af drikkevand. Anbefales til vandhanen i køkkenet og på badeværelset, eller hvor du ellers tapper dit drikkevand. Ved større forbrug, som i institutioner eller firmaer anbefales større systemer eller du kan vælge dette, hvis du er villig til at skifte filter lidt oftere.

Vandrenseren er klar til montering på din vandhane. Har du udvendigt gevind på din vandhane, så kan du bare skrue den på og tænde for vandet. Der er filter i enheden og alle vandrensere er testet for lækager og fejl ved montering inden de sendes ud til dig. Filter er monteret i og dette holder 6 mdr. Du skal derfor kun købe et filter ved siden af, hvis du ønsker et ekstra. Du skifter filtret ved at bruge den hvide plastik kapsel til at åbne ind til filtret. Det gør du der hvor det rensede vand kommer ud. Vandrenseren må ALDRIG skilles yderligere ad, da den ikke kan samles manuelt. Sker dette, så har du ødelagt din vandrenser og garantien bortfalder. Akkurat, som hvis du uautoriseret beslutter at skille hele din kaffemaskine ad.

OBS: Vandsystemet kommer med et overgansstykke i plast, så du også kan montere den på en vandhane med indvendigt gevind. Plast overgangen er mere følsom, når du påsætter den. Du skal derfor skrue lidt ad gangen og tjekke om du har skruet nok til, at den holder tæt. Skruer du den rigtig hårdt på, og overskruer gevindet, så det går i stykker, så bliver det utæt og kan ikke bruges. Det er derfor muligt nu, at vælge en overgang i metal imod en mindre merpris. Du skal derfor vælge mellem metal eller plast overgang.

OBS: Undersøg om systemet passer til din vandhane inden du køber det. Jeg giver ikke pengene retur, fordi du ikke har undersøgt dette. Systemet passer til indvendigt gevind på 20 mm. og udvendigt på 22 mm. Jeg giver heller ikke penge retur, fordi du ikke kan finde ud af at montere systemet. Jeg giver gerne vejledning. Hvis det stadig ikke kan komme på, og du har målt rigtigt, så må du hyre en VVS’er for din egen regning.

1 på lager (kan bestilles som restordre)

Beskrivelse

Microspiral-filteret er en ny type filterteknik, der anvendes til rensning af drikkevand; det mest effektive system på markedet.

Filtermaterialet blev oprindeligt udviklet til at rense vand forurenet med radioaktivt affald produkter såsom Cæsium-137 (fjernet med en hastighed på 99,7%). Det viste sig også yderst effektiv mod tungmetaller og kemikalier samt mod bakterier og parasitter. Der er nu udviklet flere praktiske produkter til forskellige anvendelser. Det unikke materiale tiltrækker og fanger næsten alt gemme vand og mineraler.
Som du kan se er det et meget elegant design.
Du skal bare sætte det direkte på din vandhane.
Du kan bringe det med dig overalt, og det er nemt at tilpasse til enhver vandhane.

Den vejer kun 227 g

I lande, hvor det ikke er meningen, at du kan drikke vandet direkte fra vandhanen,
kan du bruge Euro-modellen. Med andre ord kan du have rent vand over hele verden.
Det har kun ét filter indeni, og det kan filtrere 3000 l. Du skal skifte filter efter 6 måneder
Et nyt filter koster kun 149 kr.

Få en i dag og oplev den rene friskhed. Sådan skal vand være!
Når patronen er fyldt med uønskede stoffer, indikerer det, at den skal ændres, ved at stoppe

Mikrospiralfilteret :

Fire teknikker i en

Materialet fungerer på fire måder: Kun vandmolekyler kan passe gennem spiralerne. Medicinske affaldsprodukter og andre kemikalier er effektivt fanget og kan ikke dumpes i vandet igen.

Filteret er effektivt mod næsten alle forurenende stoffer og kan fjerne følgende stoffer, blandt mange andre, op til de angivne procenter afhængigt af den oprindelige vandkvalitet: aluminium 90%, bly 99%, kobber 97%, cæsium-137 99,7%, cadmium 90%, jern 95%, klor 100%, bakterier 99,9%, pesticider 98%, petrokemikalier 88%, uran 98,4% (for nylig testet i Uppsala, Sverige).

Felttest er bevis!

Den eneste måde at støtte denne påstand på er naturligvis uafhængige test, og dem har vi masser af at henvise til. Den seneste blev udført i Uppsala, Sverige, hvor drikkevand indeholder store mængder uran. Tungmetalet forekommer naturligt i jorden i Sverige og Finland og udgør et både unikt og alvorligt problem for indbyggerne.

Ny test: uran

Testen udført i december 2011 (Eurofins no 177-2011-12160171) viser endeligt, at næsten alt uran fjernes efter filtrering (98,4%).

Microspiral filter – opløsningen

Hvis du har brug for et filter, der fjerner uønskede stoffer i vandet, men bevarer de sunde mineraler, er denne nye, patenterede teknik løsningen.

En af de mest omfattende tests er blevet udført af Pasteur Research Institute, som nu anbefaler mikrospiral filter til brug i skoler og hospitaler samt i hjemmet, på grund af det imponerende resultat af nævnte tests.

Bakterier og parasitter – certificering

Filteret er certificeret og godkendt til bekæmpelse af bakterier og parasitter i nogle lande, hvilket betyder, at vandet ikke længere behøver at koges, før det indtages, hvis det er blevet filtreret med mikrospiralfilteret.

Meget effektiv!

Filtermaterialet blev oprindeligt udviklet til at rense vand forurenet med radioaktivt affald produkter såsom Cæsium-137 (fjernet med en hastighed på 99,7%). Det viste sig også yderst effektiv mod tungmetaller og kemikalier samt mod bakterier og parasitter.

Montering:

1. Skru filtret af din vandhane

2. Anvend den lille overgang med gevind på, hvis du har indvendigt gevind på din vandhane. Har du ikke det, så skal du ikke bruge overgangen. Monter overgangen på din vandhane. Husk at bruge gummi o-ringen, så systemet slutter tæt. Monter herefter vandrenseren direkte på vandhanen eller overgangen. Skru forsigtigt og test ind imellem, om den holder tæt ved at tænde for vandet og slå vandrenseren til ved at skrue forsigtigt på den sorte kontakt. Anvend aldrig vold.

3. Når du har gjort ovenstående, så er vandrenseren klar til brug. Rens kun koldt vand. Systemet tåler ikke varmt vand. Slå vandrenseren fra, når du skal vaske op eller vaske hænder.

Yderligere information

Vægt 0,6 kg
Størrelse 22 × 16 × 4 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...