Tilbud

E-vitamin bodylotion Ø 2. sort. beholder

kr.49,00 Priser er inklusiv moms

Beholder kan være lidt trykket. Lotion fejler intet.

E-vitamin lotion Økologisk fra Rømer Naturprodukter. Kan anvendes overalt på kroppen og i ansigtet, også ved øjne.

Mængde:

250 ml.

E-vitamin bodylotion. Kan anvendes fra du er 0 til 99 år gammel. Denne milde og neutrale fugtighedsbevarende lotion efterlader huden fugtet og blød. E-vitamin og Aloe Vera er kendt for deres helende egenskaber og positiv indvirkning på irritabel hud.

Miljø:

Biodynamisk økologisk creme.
I 100% nedbrydelig polyethylen beholder med trælåg.

6 på lager

Beskrivelse

E-vitamin bodylotion, er en skøn fugtende lotion, som plejer kroppen. Denne e-vitamin tilfører huden fugt og blødhed, samt kan bruges på hele kroppen. Dette er virkelig en skøn selvforkælelse, som du bør unde dig selv. En søde værtindegave kan den også være til en god veninde – bare fordi du har lyst!

E-vitamin Bodylotion.

Denne milde og neutrale fugtighedsbevarende lotion efterlader huden fugtet og blød. E-vitamin og Aloe Vera er kendt for deres helende egenskaber og positiv indvirkning på irritabel hud.

*

  1. Phenoxyethanol i dette produkt er kun naturligt og produceret af økologisk grapefrugt. I større mængder kan dette være skadeligt, men ikke i de mængder, m du finder i dette produkt. I kemisk fremstillet form anbefaler vi ikke, at man køber produkter med dette indholdsstof. Phenoxyethanol er et stærkt antiseptisk og antibakterielt middel, som er blevet en integreret i produkter og brugt af dermatologer i løbet af de sidste ti år. Det bruges ofte sammen med kamille, salvie eller calendula. Som praksis viser, er resultatet ved brug af den økologiske variant bare fantastisk. I sammensætningen af ​​kosmetiske produkter ingrediens, ifølge producenter, udfører indholdsstoffet følgende funktioner:
  • plejer den tynde hud omkring øjne
  • giver glas til kedeligt og svagt hår;
  • foryngende effetkt huden
  • er mild på babyers hud2. Hvede germ olie er olien fra hvedekim: Olien er lysegul, vegetabilsk og rig på E-vitamin. Den består af et højt indhold af linolsyre og alfa linolensyre. Den er specielt egnet til tør og moden hud.

Yderligere information

Vægt 0,4 kg
Størrelse 30 × 30 × 7 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...