Stofbleer 5 styk Økologiske fra Disana 80 x 80 cm.

kr.168,95 Priser er inklusiv moms

Bleerne fra Disana er et godt køb. De genanvendelige bleer tåler, at blive brugt rigtig mange gang og er lige noget for dig, som ønsker et bæredygtigt, økologisk og holdbart produkt. Desuden er den medtænkt i zero waste ideologien, da den kan genanvendes rigtig mange gange. GOTS certificeret og økologisk bomuld.

16 på lager

Beskrivelse

Disanas økologiske bomuldsbleer måler 80 x 80 cm. Denne ble eller bleindsats lavet af naturlig GOTS certificeret økologisk bomuld. Den absorberer meget fugt og holder således dit barn tørt i lang tid.

Bleen har mange anvendelsesmuligheder, som ble til baby, nusseklud, underlag ved bleskift, hagesmæk, hjælp ved amning, skyggeskaber på barnevognen med mere. Kun fantasien sætter grænser.

Kan bruges som numseble sammen med en absorberende ble som den disana broderede ble og vandtætte overbukser som disana uld blebukserne.

Før bleen kan blive sugende, så skal den vaskes 2-3 gange i varmt vand, så den bliver flot og blød og kan udvikle sin fulde sugekraft. Du kan også lægge den i vand natten over, vaske den ved 60 grader og så er den klar.

Vaskeanvisning: Vaskes i maskine ved 60 ° C eller 90 ° C efter hver brug. Sænk vaskemaskinens centrifugeringshastighed, så den holder længere og brug et miljøvenligt, kraftigt rengøringsmiddel. Brug ikke klor eller andre barske kemikalier, når du vasker den. Tør den kun på tørresnor eller i tørretumbleren på et lavt niveau, for at undgå meget slid. Kan stryges.

Miljø og materiale: 100% økologisk bomuld, GOTS certificeret.

Yderligere information

Vægt 0,7 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.