Tilbud

Bordeaux Disana sovepose i strik Ø

kr.200,00 Priser er inklusiv moms

Disana strikkede babysovepose i 2 størrelser. Her er den smukt strikkede babysovepose fra Disana. Soveposen er  lavet af 100% organisk merinould. Den fantastiske bløde nye uld omslutter din baby forsigtigt og giver det velbefindende, nærhed og sikkerhed, som et nyfødt barn har brug for.

Beskrivelse

Disana strikkede babysovepose er et af de mest praktiske og samtidig smukke gaver, som du kan give baby.

Du kan vælge mellem poser på længden str. 6-18 mdr. på 65 cm.  og str. 2 år på 75 cm. Længden er fra skulder til bund, så det er en god ide at måle din baby.

Små babyer sparker deres dyner af og har det ofte for varmt eller for koldt. Det smukke ved uld, er at det regulerer temperaturen perfekt. Ulden leder sved væk fra barnet og beskytter mod kulde. De flotte strikkede skulderstropper gør, at posen bliver på barnet som den skal.

Her er den smukt strikkede babysovepose fra Disana. Soveposen er  lavet af 100% organisk merinould. Den fantastiske bløde nye uld omslutter din baby forsigtigt og giver det velbefindende, nærhed og sikkerhed, som et nyfødt barn har brug for.

Brug posen til at varme dit barn efter badet eller en svømmetur. Det ideelle tilbehør til turen eller natten. Perfekt til babyer og småbørn.

Du behøver ikke at forbehandle soveposen, før den tages i brug for første gang, da den ikke indeholder nogen skadelige stoffer.

Når den er blevet våd, så er det bare at lade den tørre, og dette er ganske hygiejnisk. Dette skyldes “selvrensning” af uld. Hvis soveposen skal vaskes, bedes du gøre dette ved max 30 grader og omhyggelig ved  håndvask eller uden centrifugering på vaskemaskinens uldprogram.

Materiale: 100% økologisk merinould
Behandling: Lufttørres, vaskes i hånden i lunkent vand med uldvaskemiddel eller på uldprogram uden centrifugering. Tørres fladt på et tørrestativ oven på et håndklæde.

Yderligere information

Vægt 0,5 kg
Størrelse 40 × 30 × 10 cm
Disana soveposer

,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...