Tilbud

Bea the Bambi – bamse

DKK129,00 Priser er inklusiv moms

Søde Bea the Bambi kan blive dit barns nye ven. Den er egnet til alle aldre og er god at putte og lege med. Den følger gerne med overalt og kan lide nus og kram.

5 på lager

Beskrivelse

Bea the Bambi er blot et af vores mange nye dyr, der er designet med den nordiske natur i tankerne. Med hjertet i hvert dyr har vi skabt en kollektion, med en masse fine og genkendelige nordiske dyr, til udsmykning på børneværelset og til mange timers leg.

Bea the Bambi er en sød håndlavet strikket bambi, der med sit søde ansigt hurtigt skaber en relation til barnet. Da bamsen er håndlavet, kan udtrykket variere lidt fra billedet.

Farve: Brun.
Materiale: 100% økologisk bomuld (strik), fyld: 100% genanvendt polyester
Mål: Højde 24 cm

Vi anbefaler følgende vaskeinstruktioner:
Kan ikke tåle maskinvask.
Rengøres med en fugtig klud.
Tåler ikke strygning
Modstår ikke blegning (gælder for alle farvede produkter)
Liggetørre. Gerne på et håndklæde ovenpå dit tørrestativ.

Læring: Barnet kan ved hjælp øve sig i empati ved leg med dukker og bamser. Barnet vil fra 2 år og opefter efterligne den måde de selv bliver behandlet på, og overføre dette til de bamser og dukker der leges med. Vær eventuelt medspiller i legen og lær barnet hvordan bamsen skal behandles, dermed lærer du også barnet hvordan det skal behandle andre. Empati er en af de grundlæggende egenskaber et barn skal lære, for at kunne begå sig hensigtsmæssigt med forståelse for andre menneskers følelser.

Alder: Sikker for alle aldre. Velegnet fra 6 måneder og opefter.

 

Yderligere information

Vægt 0,8 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...