Baby Kapok dyne 70 x 100 cm.

kr.449,00 Priser er inklusiv moms

Baby kapokdyne 70 x 100 cm. Kvalitetsdyne med yderstof i 100% økologisk bomuld og fyld i 100% økologisk kapok. Kapok er et miljøvenligt og godt produkt, som virker temperatur regulerende og antibakterielt. Dynerne er meget anvendlige og populære.

Ikke på lager

Beskrivelse

Kapokprodukterne er med god grund blevet meget populære. De rammer den gode trend, hvor bæredygtighed, økologi og god kvalitet er i høj kurs. De er skønne at anvende og fungerer naturligt antibakterielt, samtidig transpoterer de effektivt fugt og forhindrer at barnet bliver for varmt eller koldt, da den er naturligt temperatur regulerende.

OBS: Når du modtager dit kapokprodukt kan det føles kompakt i kvaliteten. Dette aftager efterhånden som produktet bruges mere og mere og med tiden vil produktet blive blødt og vamset og føles lettere. Hvis du hurtigere vil få produktet til at føles lettere og blødere, så kan du med fordel have dynen eller puden med en forældres seng, da en voksens vægt hurtigere vil få produktet til at blive blødere.

Da kapok i sig selv er antibakterielt, anbefaler vi at man ikke vasker kapokproduktet for ofte. Det er en god ide at vente med at vaske produktet indtil det er blevet blødt og vamset efter brug ligesom beskrevet ovenfor.

For at vedligeholde og bevare produktets blødhed anbefales det at tørretumble produktet i 30 minutter hver 3. måned.

Vi anbefaler følgende vaskeanvisning:
Vask kapokproduktet på 40 grader uden skyllemiddel og anvend ikke vaskemiddel med enzymer. Vælg et vaskeprogram med en høj centrifugering, så mest muligt vand trækkes ud af produktet inden det tørretumbles. Det er vigtigt at dit kapokprodukt tørretumbles umiddelbart efter vask, da kapokfibrene kan blive beskadiget, hvis produktet er vådt i længere tid ad gangen. Put produktet i tørretumbleren og tør det i intervaller af 30 minutter ved høj varme. Mellem intervallerne tages produktet ud så det kan køle af og her kan man med fordel forsigtigt ryste produktet igennem og forsøge at fordele fibrene med hænderne. Fortsæt indtil produktet er fuldstændig tørt.

Materiale: Denne babydyne med fyld af 100% kapok. Kapok har en række fantastiske egenskaber: Det er 100% økologisk, allergivenligt og antibakterielt. Samtidig er det åndbart og både temperaturregulerende og fugttransporterende. Yderstof: 100% GOTS certificeret økologisk bomuld.
Farve: White
Mål: 70 x 100 cm
Mærke: Filibabba.

Yderligere information

Vægt 3 kg
Størrelse 140 × 100 × 5 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...