Tilbud

Augusts Tryllevoks

kr.79,95 Priser er inklusiv moms

Augusts Tryllevoks er en økologisk hårvoks, der gør det nemt at sætte håret i en flot frisure og samtidigt slippe fuldstændigt for al uønsket kemi. Augusts Tryllevoks er udviklet i samarbejde med eksklusive økologiske frisører, der har sikret den helt rette formel til at skabe et lækkert hårprodukt, der kan bruges til at sætte håret – uden kemi, duft eller andre unødvendige tilsætningsstoffer. Hårvoksen er også velegnet som nærende hårpleje til langt hår, krøllet hår og tørre spidser.

Ingen byttegaranti eller garanti for holdbarhed på denne vare. Max 1 gratis vare pr. ordre. Forsøger du at bestille flere, så sendes kun 1 stk.

4 på lager

Beskrivelse

August’s Tryllevoks:
En økologisk hårvoks, der gør det nemt at style håret. Augusts Tryllevokse er helt fri for uønskede kemikalier. August’s Tryllevoks er udviklet i samarbejde med dygtige eksklusive økologiske hårstylister, som har hjulpet med at skabe den præcis rigtige formel til et lækkert produkt, til at style dit hår. Du behøver ikke at bekymre dig om kemikalier, dufte eller andre unødvendige tilsætningsstoffer. Hårvoksen fungerer også meget godt som en nærende hårpleje af langt hår, krøllet hår og tørre ender.

Vejlednig: Tag en lille mængde (1/2 tsk) i din hånd og varm den mellem dine hænder. Gnid det i hårspidserne eller hele håret alt efter hvilken styling du ønsker. Arbejd med voksen, så du får den ønskede frisure.

Denne økologiske og skånsomme voks består af tre ingredienser sammensat i den helt rigtige mængde og behandlet skånsomt.

Indholdsstoffer: Økologisk sheasmør, økologisk olivenolie og økologisk bivoks.

Produktet er 100% økologisk.

Må ikke anvendes til madlavning.

Indhold: 30 ml. i smuk glaskrukke med tætsluttende skruelåg.

 

Yderligere information

Vægt 0,2 kg
Størrelse 10 × 10 × 10 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.