Apple with gooseberry Wally and Whiz – mængderabat

DKK58,95DKK69,95 Priser er inklusiv moms

Lækre naturlige vingummier til markedets bedste pris. Lige nu også 2 stk. for 69,95 kr. Kun så længe lager haves.

Wally and Whizs klassiske cubes kommer i et bredt udvalg af smage og indeholder hver 140 g. lækker gourmetvingummi. De er ideelle som unikke værtindegaver, eller når der skal lidt ekstra lækkert på bordet derhjemme. Her får man præsenteret et bredt udvalg af spændende og søde smagsoplevelser.

De grønne stikkelsbær er friske syrlige bær, som efterlader en dekadent kontrast til den søde/syre æblesmag fra vingummien. Her er  brugt grønne stikkelsbær der har en syrlig aromatisk sommersmag, i stedet for de modne røde bær der er mere søde i det.

De friske stikkelsbær er frysetørrede og blendet til pulver. Denne teknik fanger de friske aromaer og komplekse karakteristika af stikkelsbærene. En lækker klassiker som ikke skal undervurderes.

WALLY AND WHIZ

Wally and Whiz er en historie om omhyggeligt dansk håndværk og en stor kærlighed til vingummi.

I 2015, i en lille lejlighed i hjertet af København, kastede Kristian Them Hansen sig ud i at genopfinde den klassiske vingummi. Ønsket var at kreere en lækker og kompromisløs smagsoplevelse.

Denne rejse har siden resulteret i et vegansk, glutenfrit udvalg af gourmetvingummier af højeste kvalitet, lavet af 100% naturlige bær, frugter og rødder.

Grundet et omhyggeligt fokus på detaljen og en insisterende tilgang til kvaliteten af råvarerne bliver Wally and Whiz i dag nydt af kræsne sjæle over hele verden.

OBS: Vegansk og indeholder ikke alkohol

OBS: Der tages forbehold for udsolgte varer. Denne vare sælges så længe lager haves. Afsendelse hurtigst muligt og max 24 timer.

Beskrivelse

Indhold:

Naturlige vingummier fra Wally og Whiz

Vingummi med æblesmag smag drysset med stikkelsbær pulver.

Ingredienser:

Glukose-fruktoseirup
Sukker
Vand
Majsstivelse
Surhedsregulerende middel (æbleyre, natriumcitrater)
Naturlig aroma
Flormelis
Farve (vertex)
Kokoolie
Stikkelsbær-pulver
Syre (citronsyre)
Overfladebehandlingsmiddel (carnaubavoks)

Ingredienser med * er 100% økologiske.

Miljø og bæredygtighed:

Indeholder naturlige ingredienser og servere i smuk genbrugelig beholder af gennemsigtigt plexiglas med sort låg. Kan fx anvendes til smykker, vatrondeller eller hjemmelavet creme.

 

Yderligere information

Vægt 0,150 kg
Mængderabat

,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...