Tilbud

Aktivt kul Naturdrogeriet 80 g.

kr.68,00 Priser er inklusiv moms

Laveste netpris.
Aktivt kul til dig, som ønsker at rense din krop for giftstoffer og leve et sundt liv. Aktiv kul er et udrensende kosttilskud.
Hurtig slank har skrevet en udemærket artikel om aktiv kul, som jeg derfor deler med dig her https://hurtigtslank.dk/aktivt-kul
Anvendelsesmuligheder:
Aktivt kul kan bruges til at fjerne giftstoffer og kemikalier i tilfælde af indtagelse. Kontakt altid din læge hvis dette sker.
De fleste organiske stoffer, pesticider, kviksølv, gødnings- og blegemidler binder sig til overfladen på aktivt kul, herefter fører det aktive kul dette ned og ud med afføringen.

Aktivt kul bruges også i tilfælde af overdosis af mange lægemidler og håndkøbsmedicin. Det er effektivt til aspirin, opium, kokain, morfin og paracetamol. Det er vigtigt, at man tager den korrekte mængde så hurtigt som muligt – absolut inden for en time efter indtagelse. Kontakt giftlinjen på 1813 ved indtagelse af overdosis af skadelige stoffer.

I tilfælde af forgiftning skal man ringe 112 med den samme. Korrekt dosering er virkelig nødvendigt. Ifølge sundhedssektoren ved universitet i Michigan skal voksne indtage 50-100 gram (ikke mg!) i tilfælde af forgiftning, og for børn er det 10-25 gram (13).

Aktivt kul kan endvidere anvendes i tilfælde af madforgiftning, hvis man har kvalme og diarre. Voksne skal tage 25 gram, når symptomerne viser sig eller når man har mistanke om madforgiftning, og børn skal tage 10 gram. Øg mængden, hvis det er nødvendigt. Husk, at det er vigtigt at drikke tilstrækkeligt med vand, når du indtager aktivt kul.

Varebeskrivelse:

Aktivt kul pulver er fremstillet af vegetabilsk materiale fra kokosskaller (Cocos nucifera L.). Kan indtages med vand eller bruges i smoothies.
Brugsanvisning og forholdsregler:

Aktiv kul renser din krop for

Brug f.eks. ½-1 tsk. aktivt kul i et glas vand eller smoothie.
Når du indtager aktivt kul, så er det vigtigt at du indtager rigeligt med vand, så kullet suger væske til sig ned igennem dit tarmsystem.
Advarsel: aktivt kul er ikke som det kul du bruger til grillen! Grillkul er fyldt med giftstoffer og kemikalier, og det må aldrig indtages.
Har du brug for vejledning vedrørende dette produkt, så skriv til os på kontakt@babyecologic.dk

1 på lager

Varenummer (SKU): Aktivt kul Kategorier: , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Ingredienser:

Aktivt vegetabilsk kul

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Næringsindhold og kalorier:
Ingen

Yderligere information

Vægt 0,1 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.