Sovetid

Godnat og sov godt – sovetid! siger vi til vores babyer og børn. Gid det var så nemt altid at få den lille guldklump til at sove godt. Vi vil gerne hjælpe jer lidt på vej med det udstyr, som gør det en fornøjelse at være baby og mor. “godnat og sov godt – sovetid” skal her være vores motto for vareudvalget.

Småfolk leverer her geniale produkter til sovetid i trygge rammer. Jeg har selv rigtig gode erfaringer med deres produkter, som mor til fire og som børnepasser til fem skønne babyer gennem de sidste 8 år. Børnene elsker at se på og fordybe sig i Småfolks skønne motiver. Motiverne findes her på babynests, sengelinned, ammepude, puslepude, hagesmæk med mere. Babynesten kan desuden åbnes op og bruges som pusleplads, når du er på farten. Denne udgave fra Småfolk har en ekstra tyk og blød bund, som altid gør det behageligt for din baby uanset underlagets hårdhed.

Disanas tæpper i skønne farver og overjordisk blødhed gør putningen og amningen til en skøn stund med baby svøbt i deres tæppe. Skal jeg udvælge et yndlingsprodukt her på siden, så er det Disanas merinould tæpper.

Sover du sammen med baby, så er et vandtæt babylagen fra Disana i fantastisk økologisk bomuld det du behøver for at undgå gule lagner med ammemælk. Underlaget er super lækkert og åndbart uden at lække væske.

Godnat og sov godt – sovetid!

Viser 1–9 af 26 resultater