Udendørs legetøj

Eventyr i haven, på stranden, i skoven eller bare ned ad vejen er noget af det bedste små børn ved. Sand- og vandleg i haven er pupulært og kan klares både med regntøj på, samt om sommeren kun iført badetøj. Her finder du skønne spande, skovle og legetøj, som udfordrer og udvikler børnenes færdigheder og udfordrer deres fantasi. Alle produkterne ti udeleg er i bæredygtige materialer.

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Sandkasseleg

Sankassen er et arf børnenes favoritsteder og med god grund. Her kan man sanse både vand og sand, lave sandkager, slotte med mere. Forskellige forme kan lave kager eller figurer. Find grene, sten, bær, blomster og blade sammen med barnet og kreer de smukkeste kager. Et dejligt sted at fordybe sig sammen med barnet og glemme hverdagen. Der er ikke noget skønnere, end at se verden gennem et barns øjne. Her er alt magisk og levende, og alt kan lade sig gøre. De ser det smukke i de mindste ting, og med opmuntring og opmærksomhed, så udfordres både barnet og du i legen. 

Merino uld plaid