Til hjemmet

Et hjem der elskes, grædes, spises, leges og ja i det hele taget bare leves i kræver gode rengøringsmidler.

Vi sælger Rømers regøringsmidler fra Rømers Naturprodukter, fordi vi tror på, at det gør en forskel, at der både tages hensyn til Natur og mennesker – både under produktionen og når vi hælder produktet i afløbet igen.

Alle produkterne fra Rømers Naturprodukter er økologiske og det er jeg stor fan af. Skånsomt for hænderne og miljøet, så bliver det ikke bedre.

Har du problemer med dufte, så skal du huske at se efter om der er parfume i produktet. Husk at al duft i Rømers Naturprodukter stammer fra naturlige æteriske olier.

God fornøjelse med rengøringen og husk, at hvis man hjælpes ad som voksne og børnene hjælper til, så bliver rengøringen bare lidt sjovere.

Selv de helt små ned til 18 mdr. kan sagtens udstyres med en klud og tørre køkkenskabene af, mens mor eller far støvsuger eller andet.

Rengøring er noget der helst bare skal overstås for de fleste, men når man nu skal gøre rent, så er det fedt at gøre det med nogle gode produkter.

Vi har valgt Rømer naturpordukter som leverandør af vores rengøringsmidler. Det har vi fordi jeg personligt har rigtig gode erfaringer med deres produkter, både i vores hjem som mor til fire børn og som børnepasser til fem herlige børn i 0-3 års alderen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så får du besked om nye varer, tilbud og inviteres til begivenheder lavet specielt til dig