Te – til små og store

Te er altid skønt uanset hvilken tid på dagen du serverer den for dig selv eller andre. Her sælger vi kun de skønneste økologiske teer. Disse te’er fra Rømer Naturprodukter er herlige, og fortjener en plads i ethvert hjem med te-drikkere eller besøgende te-drikkere.

Når vi taler te, så forbinder de fleste det med voksentid. Sådan behøver det bestemt ikke være. Børnene elsker at være med, og vi elsker at være sammen med dem. Børn er gode til at få os ned i tempo, så lad dig rive med og hold te-selskab med dit barn – I fortjener det.

Te er fantastisk som gave. Giver du en pakke med skøn te, så giver du kærlighed, overskud i en pakke og ønske om tid sammen videre til en ven eller veninde.

Te er perfekte i gavepakker og til babyshower gaver, hvor der også skal være lidt til mor. Husk lidt sødt.

Te

af aug 30, 2020

Magisk børnete og Solskinste; Jeg har valgt at tage disse skønne børneteer med, da mine egne børn altid har elsket frugt te. Disse te’er fra Rømer Naturprodukter er herlige, og fortjener en plads i ethvert hjem med plads og tid til børn.

Når vi taler te, så forbinder de fleste det med voksentid. Sådan behøver det bestemt ikke være. Børnene elsker at være med, og kommer bedstemor eller bamsen på besøg, så hvorfor ikke servere en kop god te. Te’erne vi sælger er sukkerfri og laver man en god kop stærk te, så kan den sagtens spædes op med en sjat koldt vand, så den er lige til at nyde uanset alder. Man skal jo ikke lade sig begrænse af fødselsdatoen og te’erne smager godt uanset alder.

Børnete tid tak! Børnetid og hygge kan sagtens være te-tid. Børn elsker at lege teselskab, og især hvis de kan lokke de voksne med, legekammeraterne eller sætte alle dukker og bamser op til selskab. Hvis mor eller far bager en kage eller serverer en kiks til, så er det bare prikken over i’et.

Hvis der er rigtig og sund velsmagende te til de små, så bliver de lykkelige. Te passer til enhver lejlighed, hvor vi stopper op og har en pasuse fra travlheden. Faktisk har kineserne fine te ritualer, som handler om at komme ned i gear, trække vejret dybt og slappe af. At være i kontakt med sig selv og føle jordbundenhed, handler også om de små stjernestunder vi kan skabe for os selv i hverdagen og vi hjælper dig gerne på vej, så børne-te tid tak!

I det hele taget er vores børne-te genialt til morgenhygge, eftermiddagshygge, hygge med mor / far, hygge med bedstemor med mere. Måske skulle du tage børnete med til din mormor næste gang du besæger hende, så I kan hygge jer sammen med at lave en kop skøn og velduftende te –  og så er det sundt og økologisk, spm kun er et stort ekstra plus.

 

 

Merino uld plaid
Følg os