Sko byClara

30% medlemsrabat for alle vores diamant medlemmer i hele januar 2021. Se mere ved at klikke på billedet med rabat og sko.

Her finder du fodtøj byClara. Designet er enkelt og robust, og er inspireret af naturen hvor designeren Pia bor ude på landet og livet sammen med datteren Clara.

De flotte og funktionelle mokkasiner og støvler er praktiske, skridsikre og velegnede til indendørs og udendørs brug. Af hygiejnemæssige årsager, så anbefaler vi ikke at man bruger skoene inde efter de har været brugt ude, men gerne omvendt.

De er i bæredygtigt og økologisk skind, som er behandlet med giftfri produkter, som skåner dit barn og naturen for unødig kemi.

Alle skoene er i 100% cromefri læder fra danske byClara. Mokkasinerne er lavet af det blødeste og bedste kvalitets læder. Skoene er produceret i samarbejde med børneortopæder efter princippet ‘less is more’. Barnet får i disse sko en god fornemmelse for det underlag de bevæger sig på, og dette giver barnet bedre motorisk udvikling.

Vi anbefaler mellem 1-1,5 cm i bevægelses- og voksetillæg.

Mål:
Str. 15-16 indvendige mål 10,0 cm
Str. 17-18 indvendige mål 11,3 cm
Str. 19-20 indvendige mål 12,0 cm
Str. 21-22 indvendige mål 13,5 cm
Str. 23-24 indvendige mål 14,5 cm
Str. 25-26 indvendige mål 15,6 cm

Barnets første sko skal sidde godt på fødderne, være støttende og kunne bevæge sig sammen med foden. Skind er et naturligt materiale, som formes let efter barnets fod og er naturligt åndbart. byClara kollektion indbefatter forskellige modeller og farver, som du finder her på Babyecologic.

Med gode skridsikre sko er dit barn godt klædt på til, at gå eller løbe dagen imøde.