Småfolk

Småfolk leverer her geniale produkter til sovetid i trygge rammer, spisetid og pusletid. Jeg har selv rigtig gode erfaringer med deres produkter, som mor til fire og som børnepasser til fem skønne babyer gennem de sidste 8 år. Børnene elsker at se på og fordybe sig i Småfolks skønne motiver. Motiverne findes her på babynests, sengelinned, ammepude, puslepude, hagesmæk med mere. Babynesten kan desuden åbnes op og bruges som pusleplads, når du er på farten. Luksus babynesten, som er den vi har i Babyecologics sortiment, har en ekstra tyk og blød bund, som altid gør det behageligt for din baby uanset underlagets hårdhed.

Småfolk 

I 2004 havde Småfolks stiftere netop overtaget deres nye sommerhus, et lille landsbyhus fra 1890 tæt ved skov og strand.
Mens de stod ude på vejen og betragtede deres nye hus, kom genboen Vagn gående. Efter lidt tid, kiggede Vagn ned i barnevognen, hvor 4 måneder gamle Thore lå og hyggede sig, og sagde “hvor er det dejligt at der er kommet småfolk til egnen”… I kender alle sammen Thore, han er nemlig med i alle katalogerne.

Godt og vel et år senere blev den første Småfolk kollektion vist frem på messe i København. I marts 2007 fik Småfol deres første egen lille Småfolk butik i Holbæk.

Småfolk leverer til kunder, i hele Europa, Korea, Australien og flere andre lande. Den lille Småfolk butik er blevet til fem fine børnetøjsbutikker.

Hos Småfolk tror de på fornyelse, og på at være lidt anderledes, samt på visionen om at leverer et godt produkt.

Småfolk har 4 kollektioner om året, hvor der hver gang er masser af helt nye styles, så der går aldrig mere end 10 uger før der er nye varer i butikken.

Småfolk er altid glade farver, i den bedste kvalitet. 85% af kollektionen og næsten 100% af baby kollektionen er Oeko-Tex certificeret. Småfolks kollektioner er lavet så de passer sammen fra kollektion til kollektion, så dit Småfolk tøj kan mixes med tidligere eller nye kollektioner.

Småfolk hører igen og igen fra forældre, at en bestemt T-shirt eller kjole er blevet børnenes yndlings – fordi børnene laver historier ud fra tøjet.
Småfolk er super glade for at dele deres verden med dig og at du deler din, med dem på facebook og Instagram.

Småfolk huset
Merino uld plaid