Sæber

Vi skylder os selv og naturen at anvende skånsomme produkter. Derfor har vi kun de produkter, som er de allerbedste.
Alle vores sæber i alle former, kan anvendes af børn og voksne i alle aldre.

Alle vores produkter er fremstillet med hensyntagen til naturen. Dette gælder også emballeringen.

Alle sæber er produceret af økologiske vegetabilske råvarer. Hvis de indeholder dufte, så er dette tydeligt angivet under hver produkt beskrivelse. Desuden er de anvendte planter dyrket biodynamisk.

Alle dufte er naturlige udtræk fra planter og blomster. Derfor tåler en del disse produkter, selvom de har parfume allergi.

Vore flydendende sæber, shampooer, bodyshampooer, balsam, samt cremer kommer alle fra Rømer Naturprodukter. Vores familie har anvendt deres produkter i årevis, og jeg kan personligt garantere for den gode kvalitet og nem anvendelse.

Aloe Vera håndsæbe

Aloe Vera håndsæbe fra Rømer Naturprodukter er en mild og plejenede håndsæbe med aloe vera.

Aloe Vera håndsæbe: Er en mild og drøj håndsæbe som er lavet af de fineste vegetabilske råvare. Den dufter svagt og er mild mod hænderne i brug.

Aloe Vera er kendt for deres helende og dette får du glæden af, især ved hyppig håndvask, som kan slide på hudens naturligt beskyttende lag. Aloe Vera virker som en naturlig fugtgiver.

Påfør en lille smule håndsæbe på dine våde hænder og skum op, samt fordel sæben godt på dine hænder. Skyl grundigt efter med rent vand og husk at benytte et rent håndklæde eller papir. Mange er ikke bevidste om hvor mange bakterier, som kan sidde i håndklæder, som andre benytter og dette er faktisk også gældende for de moderne blæsetørrere, hvor du stikker hænderne ned i.

Du kan også anvende denne sæbe til kropsvask og shampoo.

 

E-vitamin serien

Vores E-vitaminserie fra Rømer Naturprodukter tilfører håret ekstra pleje.

E-vitamin Shampoo: Er en mild og drøj shampoo som er lavet af de fineste vegetabilske råvare.
E-vitamin fra hvedekimolie virker som en naturligt antioxidant, samt plejer og giver næring og blødhed til hår og hovedbund. E-vitamin og Aloe Vera er kendt for deres helende effekt på irritabel hovedbund. Aloe Vera virker som en naturlig fugtgiver.

Rømer E-vitamin balsam er en drøj og mild balsam, som er fremstillet af de fineste vegetabilske råvarer. Vask dit hår rent med vores skønne E-vitamin shampoo og skub med dine hænder så meget vand ud af håret, som du kan. Påfør balsamen ved at tage svarende til en halv spiseskefuld i hånden, og put det på spidser og hår. Gnid også gerne lidt ned i hovedbunden. Skyl ud efter et par minutters trækketid. Du vil herefter opleve, at dit hår føles blødere og er lettere at rede ud.

Indholdet af E-vitamin fra hvedekimolie tilfører næring og blødhed til dit hår og din hovedbund.

Balsamen indeholder E-vitamin og Aloe Vera. Disse er kendt for deres helende egenskaber og afhjælper irritabel hud.

Aloe Veraen, som E-vitamin serien også indeholder har også fugtgivende egenskaber, så dit hår vil få et dejligt frisk udseende.

E-vitamin serien indeholder desuden en dagcreme, deo-roll on, bodyshampoo og bodylotion.

 

Kruset hår

Vores E-vitaminserie fra Rømer Naturprodukter kan anvendes til krøllet og kruset hår. Den kan anvendes både til børn oog voksne. 

Har du et barn med kruset hår, så er rådet fra vores materialist uddannede, at du vasker barnets hår 2 gange og herefter krammer vandet ud, så kommer du balsam i håret og lader det trække 5 minutter. Håret redes i badet, mens balsamen er i. Derefter skylles håret. Når du tørrer det, så gør det ved at kramme/trykke vandet ud med et håndklæde. Går gerne med det samlet i et håndklæde. Gnid ikke vandet ud med et håndklæde. 

Mens håret stadig er vådt, så kan du rede det med fingrene. Flet det eller sæt det gerne op i små fletninger mens det er vådt, men ikke i store, da håret og hovedbunden skal kunne tørre for at undgå svamp og irritation.

Vask gerne håret en gang hver 14 dag eller max en gang om ugen. Skal du holde styr på langt hår, så flet det gerne eller følg de mange instruktioner du finder på nettet til frisurer. 

Føntør ikke kruset hår, da det så bliver stort og uregerligt.

Dette er vores råd, som du frit kan følge.