Rømer

Rømer har mere end 50 års erfaring med, at fremstille økologiske og biodynamiske plejeprodukter, som olier, lotions, sæber og rengøringsmidler og produkter til husholdningen. Rømers produkter er af høj kvalitet og fresmtillets skånsomt med hensyn til naturen. Resultatet er gode solide varer, som du ikke går galt af. Ud over at produkterne er lækre at bruge, så er de virksomme og bæredygtige, også når du sender fx sæberne videre ud i afløbet.

 

Rømer

Rømer Natur Produkt startede i 1977 som én af Danmarks første helsekostbutikker under navnet Helsekosten. Virksomheden er familieejet og drives stadig af familien Rømer i Silkeborg. Rømer Natur Produkt er en engrosvirksomhed, som producerer og importerer økologiske fødevarer fra hele verden. Rømer Natur Produkt forhandler over 1000 varenumre.

Rømer forholder sig aktivt til emballage problematikken, idet de næsten udelukkende leverer deres produkter i polyethylen emballage, der kan genopfyldes mange gange, og dermed bidrager til mindre affalds mængde.

produkter kan kombineres eller man kan vælge en ønsket duft. Der er også mulighed for at vælge et duftfrit produkt.

Disse produkter kommer fra en miljøbevidst, engageret og ærlig producent.

Fra Rømer har vi valgt at sælge et udvalg af rengøringsmidler, sæber til hænder, hår og krop.

Vi har valgt at sælge Rømers produkter, fordi de er miljøvenlige og nemme at arbejde med. Desuden indholder de med duft æteriske olier, og ikke kunstig fremstillet parfume.