Pusle- og badetid

Her finder du produkter til barnets almindelige pleje. Hver dag skal du tage dig af barnets almene hygejne og pleje. Det hele bliver bare lidt sjovere, når du mærker at du giver dit barn en dejlig oplevelse samtidig. Derfor har vi udvalgt de skønneste børster, som er en fornøjelse at bruge samtidig med at du glæder dit barn. Ud over at produkterne er lækre at bruge, så er de bæredygtige og økologiske. Vores olier og sæber er desuden biodynamiske.

 

Pusletid

Her finder du produkter til barnets almindelige pleje. Hver dag skal du tage dig af barnets almene hygejne og pleje.

Det hele bliver bare lidt sjovere, når du mærker at du giver dit barn en dejlig oplevelse samtidig.

Derfor har vi udvalgt de skønneste børster, som er en fornøjelse at bruge samtidig med at du glæder dit barn.

Ud over at produkterne er lækre at bruge, så er de bæredygtige og økologiske. Vores olier og sæber er desuden biodynamiske.

Pusletid er et af mange værdifulde stunder du kan have med dit barn. Tag dig endelig god tid, når du pusler dit barn – samværet vil belønne sig. Tips når du pusler, er at lægge din baby på maven, lege med det, synge og gøre det til hyggeligt samvær. Undtagelsen er om natten, når baby skal falde til ro. Vis baby det er nat ved at være stille og have dæmpet lys. En rød pære i lampen, gør at barnets system stadig tror det er nat.

 

Pleje af barnets hud

I mit arbejde med børn har jeg erfaret, at meget vask med klude bagi slider meget på hudens beskyttende lag. Vil du undgå dette, så vask kun med lidt sæbevand, når baby har haft afføring og put herefter et tyndt lag Olivias Tryllesalve på. Hver gang du skifter ble, så lad barnet lufttørre inden du giver bleen på igen. Der er ingen grund til at vaske barnets bagdel, hvis baby kun har tisset. 

Brug af stofbleer kan være en fordel, hvis din baby lider meget af rød bagdel. Silke indlæg hjælper mod røde numser. Bruger du engangsbleer, så kan du indlægge en kogtvandsklud. Du koger lidt vand og lægger straks små stykker tyndt stof i vandet. Lad det hvile til det er koldt og opbevar i lukket beholder i køleskabet max 1 døgn. Læg en klud på ved bleskift. Kluden skal være våd. Du kan eventuelt temperere den ved at holde den lidt u luften inden du lægger den på. Smid den ud igen ved næste bleskift sammen med bleen.

Tag det altid alvorligt, hvis barnet får hudløs numse, udslæt, knopper eller røde områder på kroppen, som du ikke har nogen ummidelbar forklaring på. Dette kan være tegn på sygdom, svamp eller infektioner og skal tilses af en sundhedsplejerske eller læge, hvis det varer mere end et par dage.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så får du besked om nye varer, tilbud og inviteres til begivenheder lavet specielt til dig