Pusletasker

Her finder du vores udvalg af pusletasker. 

Pusletaskerne er lavet af økologisk bomuld og af mærket Filibabba. Taskerne er i to størrelser og er anvendelige som pusletasker eller weekend taske.

Pusletaskerne er praktisk indrettede med flere rum, så du nemt kan holde styr på indholdet. Der medfølger desuden et plastikbelagt pusleunderlag, hvor du hygiejnisk og nemt kan pusle din baby på.

Andre produkter på siden er små toilet tasker med mere, som er praktisk at have med i pusletasken.

 

Pleje af barnets hud

I mit arbejde med børn har jeg erfaret, at meget vask med klude bagi slider meget på hudens beskyttende lag. Vil du undgå dette, så vask kun med lidt sæbevand, når baby har haft afføring og put herefter et tyndt lag Olivias Tryllesalve på. Hver gang du skifter ble, så lad barnet lufttørre inden du giver bleen på igen. Der er ingen grund til at vaske barnets bagdel, hvis baby kun har tisset. 

Brug af stofbleer kan være en fordel, hvis din baby lider meget af rød bagdel. Silke indlæg hjælper mod røde numser. Bruger du engangsbleer, så kan du indlægge en kogtvandsklud. Du koger lidt vand og lægger straks små stykker tyndt stof i vandet. Lad det hvile til det er koldt og opbevar i lukket beholder i køleskabet max 1 døgn. Læg en klud på ved bleskift. Kluden skal være våd. Du kan eventuelt temperere den ved at holde den lidt u luften inden du lægger den på. Smid den ud igen ved næste bleskift sammen med bleen.

Tag det altid alvorligt, hvis barnet får hudløs numse, udslæt, knopper eller røde områder på kroppen, som du ikke har nogen ummidelbar forklaring på. Dette kan være tegn på sygdom, svamp eller infektioner og skal tilses af en sundhedsplejerske eller læge, hvis det varer mere end et par dage.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så får du besked om nye varer, tilbud og inviteres til begivenheder lavet specielt til dig