Plan Toys

Bæredygtig produktion, ansvar for jorden og social ansvarlighed

PlanToys har gennem mere end 30 år arbejdet dedikeret og vedholdende på at udvikle produkter og aktiviteter, der kan bidrage positivt til vores jord. De har i al den tid de har eksisteret deltaget i social ansvarlighedsprojekter, for at børn skal være med til at skabe en bedre verden. Hvert år besøger mange børn fabrikkerne, som en del af deres uddannelse.

Ved at indføre best practices og videreudvikle legetøjsfremstilling og design er PlanToys ikke bare kendt for at være den første virksomhed, der fremstiller trælegetøj uden imprægneringsmidler i gummitræ. Plan Toys er samtidig en førende virksomhed, der har skabt både nye materiale og arbejdsprocesser som en del af deres nul-affalds-politik og mål.

Zero waste princip:

Næsten alt affaldstræ fra udskæringen af legettøjet genbruges til at lave nyt legetøj i serien planwood, hvor træet findeles, blandes med naturgummi og farve og herefter formes til legetøj, soom tåler vand. De mindre mængder som ikke kan anvendes sendes til forbrænding til at skabe varme.

Plan Toys udvikler hele tiden deres designs, og skaber grobund for læring og udvikling hos børn.

Tryk på logoet, for at se Plan Toys video.

 

Baby

Olivias Tryllesalve

Babyplejeprodukt til babypleje. Kan forebygge rød numse ved at være beskyttende mod afføring og urin. Er rigtig god at have i sortimentet på puslepladsen.

Kan bruges på ammebryster, og skal ikke vaskes af før amning.

Lindrer og hjælper til udbedring af små rifter og slidt hud.

Olivias Tryllesalve

Augusts tryllevoks. Bruges som hårprodukt til små og store. Indeholder kun naturlige ingredienser, som er gavnlige for hår og hovedbund.

Kan bruges til børn og voksne.

Selmas Tryllepomade

Selmas Tryllepomade, er en skøn læbepomade til små og store. Rigtig gode hvis baby har småirriteret hud efter suttebrug.

Indeholder kun naturlige ingredienser, som er gavnlige for hår og hovedbund.

Kan bruges til børn og voksne.

MagiCares produkter giver en rigtig god følelse af at være miljøvenlig og bæredygtig forbruger på samme tid. Alle MagiCares produkter er fuldstændig bæredygtige og udmærker sig ved at være lavet af økologiske råvarer og bæredygtig emballage. Desuden er økologi og bæredygtighed medtænkt i hvert trin i fremstillingsprocessen.

Alle tre produkter produceres i Danmark. Olivias Tryllesalve er en økologisk universal plejebalsam, som kan anvendes på alt fra følsom hud til røde numser og til ridser, hudstød og tørre læber. Olivias Tryllesalve forvandler irriteret hud til velnæret og afbalanceret hud.
Produkterne fra MagiCare er fremstillet helt i harmoni med naturen og produceret uden kemikalier, kunstige dufte eller andre unødvendige tilsætningsstoffer.

August’s Tryllevoks er en ækologisk hårvoks, som gør det let at style sit hår, og det helt fri for uønskede kemikalier. August’s Tryllevoks er udviklet i samarbejde med eksklusive økologiske hårstylister, der har hjulpet med at skabe den helt nøjagtige og rigtige formel til et lækkert produkt til at style dit hår. Du behøver ikke at bekymre dig det mindste om kemikalier, dufte eller andre unødvendige tilsætningsstoffer. Hårvoksen fungerer også rigtig godt som en nærende hårpleje til langt hår, krøllet hår og tørre ender.

Selmas Tryllepomade er en økologisk læbepomade til læber, som har brug for ekstra næring og mild økologisk pleje uden kemikalier, dufte eller andre 

unødvendige tilsætningsstoffer. Det er en 100% økologisk læbepomade, som kan bruges til alle aldre, og som dine børn vil elske!

Alle MagiCares produkter kan bruges til spædbørn, babyer, børn og voksne, da de ikke indeholder parfume, æteriske olier, konserveringsmidler, parabener eller andre uønskede kemikalier.

Huden er det største organ hos mennesket og absorberer alt, hvad den udsættes for. Missionen for MagiCare er at levere rene og økologiske produkter, da de finder det er afgørende, at vores og vores børns hud behandles omhyggeligt og i harmoni med selve hudens balance.
MagiCare har valgt ikke at bruge æteriske olier i Olivias Tryllevoks, August’s Tryllevoks og Selmas Tryllepomade.

Æteriske olier bærer faktisk flere allergener end parfume, hvorfor vi ikke tror, at de hører hjemme i cremer, balsam og andre stoffer, som vi anvender på vores hud og vores børns hud. Vi vil gerne gøre opmærksom på det faktum, at da alle mennesker er forskellige, så er vores hud også. Derfor kan vi ikke garantere, at vores produkter er den rigtige løsning til al hudirritation.

Søg altid lægehjælp med større hudirritationer, eller hvis du er i tvivl. MagiCare mener, at enhver har ret til at modtage økologisk, sund og nærende hudpleje. Målet med MagiCare er at nå ud til så mange mennesker som muligt og sikre bæredygtig og ren hudpleje til børn og voksne, og derfor er vores priser tilgængelige for alle.

Disana Ammeindlæg

MagiCares tre produkter er en fast del af familiens sortiment hjemme hos os. Olivias Tryllesalve på puslepladsen til de små, Augusts Tryllevoks på fars plads i badeværelset og Selmas tryllepomade i min håndtaske. Alle tre produkter er naturlige, og består af økologiske ingredienser, som er bivoks, sheabutter og olivenolie. Jeg startede med at bruge Olivias Tryllesalve da den kom frem i 2012, og har siden da brugt den til mine pasningsordningsbørn. 30.08.2020. Indlæg af: Helle 

Merino uld plaid
Følg os