PlanToys

PlanToys velkendte produkter fås mange steder, og derfor har vi valgt at tilbyde dig dem til den allerbedste pris. Vidste du at PlanToys producerer noget af det mest solide og bæredygtige legetøj på markedet? Faktisk har PlanToys mere end 30 års erfaring med, at drive bærdygtig virksomhed. De forsøger fx at mindske spild på alle plan, og bruger rest træ til deres badelegetøj, samt til opvarming af fabrikken. Desuden udvikler de hele tiden nye design, som appellerer til børnenes fantasi og fremmer læring, samt udvikling af færdigheder.

Plan Toys

Bæredygtig produktion, ansvar for jorden og social ansvarlighed

PlanToys har gennem mere end 30 år arbejdet dedikeret og vedholdende på at udvikle produkter og aktiviteter, der kan bidrage positivt til vores jord. De har i al den tid de har eksisteret deltaget i social ansvarlighedsprojekter, for at børn skal være med til at skabe en bedre verden. Hvert år besøger mange børn fabrikkerne, som en del af deres uddannelse.

Ved at indføre best practices og videreudvikle legetøjsfremstilling og design er PlanToys ikke bare kendt for at være den første virksomhed, der fremstiller trælegetøj uden imprægneringsmidler i gummitræ. Plan Toys er samtidig en førende virksomhed, der har skabt både nye materiale og arbejdsprocesser som en del af deres nul-affalds-politik og mål.

Zero waste princip:

Næsten alt affaldstræ fra udskæringen af legettøjet genbruges til at lave nyt legetøj i serien planwood, hvor træet findeles, blandes med naturgummi og farve og herefter formes til legetøj, soom tåler vand. De mindre mængder som ikke kan anvendes sendes til forbrænding til at skabe varme.

Plan Toys udvikler hele tiden deres designs, og skaber grobund for læring og udvikling hos børn.

Tryk på logoet, for at se Plan Toys video.

 

Baby