Babyecologic er stiftet i august 2020. Virksomheden er en en ejers virksomhed, som er beliggende i 3550 Slangerup.

Ideen om en økologisk og bæredygtig virksomhed som denne har været i tankerne, længe inden den blev ført ud i livet. Jeg har altid haft en drøm om en lille butik. Valget faldt på babyartikler, legetøj og andet til familiens trivsel. Jeg har samlet erfaringer inden for området siden begrebet økologi kom ind i butikkerne. Mine erfaringer med økologi i hverdagen startede, da jeg blev mor for første gang for 29 år siden. Jeg har samlet erfaringer, som mor mor til fire gennem 29 år og børnepasser gennem 8 år. Løbende har jeg læst om emnet i bøger på diverse medier.

En bedre verden er kort og godt Babyecologics mission.

Vi starter med os selv, og bevidstheden om den magt du som forbruger har, og den vi har som firma.

Vores sortiment består af bæredygtige, økologiske og biodynamiske plejeprodukter til baby og familien, samt hverdagsprodukter, som gør livet lidt nemmere og sjovere. Her findes en verden af gode varer, som snacks, legetøj, cremer, sæber, sengetøj og gave ideer. 

Vores mission er kun at tilbyde de bedst mulige valg til dig. Med andre ord, så skal det være nemt at gøre en afslappet handel her. Vi har tænkt på, at arbejderne skal have ordentlige forhold, og at varerne ikke kun i sig selv skal være bæredygtige, men også produceres under forhold som er det.

Vores varer er næsten allesammen økologiske, nogle er også GOTS certificerede og biodynamiske. Alle vores cremer og sæber er for eksempel både biodynamiske og økologiske. Vi gør tydeligt opmærksom på under hver vares beskrivelse hvad varen lever op til. Desuden kan du læse under mærker, hvad de enkelte står for.

Miljø og genbrug betyder meget for os. Vi lærer mens vi arbejder – det betyder vi hele tiden arbejder på nye måder, at genbruge materialerne på, som indpakningen vi modtager varer i eksempelvis. Her genbruger vi plastik, pap og papir, som ny indpakning igen. Du vil derfor opleve, at der både er pakket med genbrugsmaterialer og majs poppere, som du kan gøde din have med. Vi minimerer brug af papir i alle vores arbejdsprocesser.

Hjertelige hilsner

Helle Boisen Andersen
Direktør og stifter

Babyecologic

Tryghedsmærket

Vores e-handel er Tryghedsmærket. Det betyder at du som forbruger har en garanti, for at vi lever op til tryghedsmærket i vores handelsbetingelser. Hvad det mere indebærer kan du læse via vores QR kode eller ved at gå til Tryghedsmærkets hjemmesiden ved at trykke på billedet.

Miljøhensyn og zero waste

Vores varer er økologiske, og nogle er også Gots certificerde og biodynamiske. Alle vores cremer og sæber er for eksempel både biodynamiske og økologiske.

Vi lærer mens vi arbejder – det betyder vi hele tiden arbejder på nye måder, at genbruge materialerne på, som indpakningen vi modtager varer i eksempelvis. Her bruger vi plastik, pap og papir, som ny indpakning igen. Du vil derfor opleve, at der både er pakket med genbrugsmaterialer og majspoppere, som du kan gøde din have med.

Her kan du genopfylde de beholdere som du har købt her, eller dem du har hjemmefra. På den måde genererer vi sammen mindre affald, end hvis vi hele tiden skulle købe nye beholdere og vi belaster naturen mindre ved, at der ikke hele tiden skal fremstilles nye beholdere.

Vi kasserer ikke varer, som vi ikke skal sælge mere, men sætter dem ned i pris, så intet går til spilde.

Vi er åbne for flere gode ideer, så skriv gerne til os hvis der er noget vi ikke har tænkt på endnu.

Salg af fødevarer

Babyecologic er godkendt til at sælge fødevarer, som ikke skal opbevares på køl eller tilberedes. Virksomheden overholder hygiejne krav og fører egenkontrol.

Følg os