Baby

Bonus gavekort ved køb

 

FÅ ET GAVEKORT TILSENDT SOM BONUS SAMMEN MED DIN NÆSTE ORDRE I 2020

Gavekort på 100 kr. gives med ved køb for 500 kr. – 749 kr.
Gavekort på 150 kr. gives med ved køb for 750 kr. – 1000 kr.
Gavekort på 250 kr. gives med ved køb for 1000 kr. +
Gavekortet udstedes ved køb på alle produkter på www.babyecologic.dk

❤ Vi bringer gratis ud på hele Sjælland den 23. december ved køb for 500 kr. +. Vi sender samme dag du køber en vare ved bestilling og betaling inden kl. 12.00 og ellers senest dagen efter. Du er velkommen til at afhente hos os efter aftale på vores firma adresse 3550 slangerup.
Gavekortene gives ved køb foretaget fra den 21. december til den 31. december 2020.
Gavkortet kan anvendes til alle produkter på vores side. Gavkortene er gyldige i 3 år fra udstedelsesdato og kan overdrages til andre. Gavkortet kan ikke ombyttes til kontanter og rest på gavekortet udbetales ikke, men der kan ved henvendelse gives nyt gavekort på restbeløbet. Gavekortet kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder af nogen art.

Hjertelige øko-hilsner 

Babyecologic

Udvidelse af sortimentet og medlemsskab

Mange tænker ikke over hvordan det er at starte en ny virksomhed, men jeg kan fortælle at det i den første tid er behårdt arbejde og 0 kr. i indtægt.

Faktisk går alt hvad der kommer i kassen lige nu og sikkert et helt år frem, til udvidelse af Babyecologics sortiment, så der er endnu flere varer, som du kan få glæde af.

Seneste initiativ, er at du kan blive medlem af Babyecologic. Vi sørger godt for vores medlemmer, som du kan se under medlemsskab. For det er blandt andet vores medlemmer, som støtter vores forretning, og viser sig som loyale kunder, som vi belønner ved enhver lejlighed. Jeres støtte er også med til, at give en stabilt månedligt tilskud til kassen, så vores forretning kan vokse.

Hjertelige øko-hilsner

Babyecologic
13. oktober 2020

PS: Klik på sølvkareten, for at komme til medlemsskaber

Nyheder

moderne stofbleer

Seneste produkter i shoppen er vores skønne bamser og træ legetøj. Nu finder du også tilbehør til brug af stofbleer, så du kan pleje dit barn på bedste måde og altid til gode priser.
Hjertlige hilsner Helle – direktør

Natursutten laver bæredygtige og biologisk nedbrydelige sutter, flaskesutter og bideringe af naturgummi. Desuden producerer de glasflasker, som er fri for at afgive hormonforstyrrende stoffer til dit barn – et helt igennem bæredygtigt firma.
Følg os