Vild rabat

Rabat kode, som kan bruges på alle ikke spiselige/drikbare varer. Kan bruges en gang pr. ordre. Gælder ikke i forvejen nedsatte varer. Tilbuddet er tidsbestemt til og med den 16. september 2022. Kan ikke bruges sammen med andre rabatkoder.

 

Helle
Direktør
Babyecologic

Fastelavnsrabat 20%

Udstyr til livet med baby

Det smukke junior sengetøj vist på billedet med rummotiver er lige nu sat ned til halv pris sammen med to andre motiver fra Living Harmony. Spar 60 kr. eller 66%. Nu kun 30 kr.

Hele året prismatcher vi de fleste af vores produkter. Dette betyder, at du får de bedste priser på cirka 90% af vores produkter.

Vi har nu lagt rigtig af mange produkter på Facebook og Instagram, men du finder stadig kun hele vores udvalg på hjemmesiden.

Vi har rigtig mange gode tilbud til dig, som har baby eller små børn, som der skal skabes en kemi-fri og økologisk hverdag sammen med.

Natursutten laver bæredygtige og biologisk nedbrydelige sutter, flaskesutter og bideringe af naturgummi. Desuden producerer de glasflasker, som er fri for at afgive hormonforstyrrende stoffer til dit barn – et helt igennem bæredygtigt firma.