Udstyr

Her finder du ustyr til livet med baby Hver dag skal du give barnet omsorg, og det gøres på bedste måde med produkter, som du ved er sikre, fremstillet ansvarligt og samtidig er i god kvalitet Vi har udvalgt de bedste kvaliteter til dig, og har samtidig de bedste priser. Ud over at produkterne er lækre at bruge, så er de bæredygtige og økologiske. Vores puslepuder er bæredygtige og kan sprittes af. De er derfor velegnede både til hjemmet eller af den professionelle i dagtilbud eller i den private pasningsordning.

 

Fastelavnsrabat 20%

Udstyr til livet med baby

Det smukke junior sengetøj vist på billedet med rummotiver er lige nu sat ned til halv pris 44,50 kr.

Hele året prismatcher vi de fleste af vores produkter. Dette betyder, at du får de bedste priser på næsten 100% af vores produkter.

Vi har nu lagt rigtig af mange produkter på Facebook og Instagram Business, men du finder stadig kun hele vores udvalg på hjemmesiden.

Vi har rigtig mange gode tilbud til dig, som har baby eller små børn, som der skal skabes en kemi-fri og økologisk hverdag sammen med.

Natursutten laver bæredygtige og biologisk nedbrydelige sutter, flaskesutter og bideringe af naturgummi. Desuden producerer de glasflasker, som er fri for at afgive hormonforstyrrende stoffer til dit barn – et helt igennem bæredygtigt firma.