Naturfrisk

Naturfrisk sodavand er fremstillet på det familieejede Ørbæk bryggeri. Naturfrisk er som at få naturen ind i stuen og i sit glas. Naturfrisk sodavand er tilsat naturlige ingredienser og sommersolen mærkes nærmest på huden, når du tager en tår af hyldebrus eller hindbærfrisk. Min påstand er endda, at Naturfrisk Cola smager bedre end enhver anden cola. Man smager naturligheden, og der er ikke gået på kompromis med kvaliteten. 

Lille Nicolai Rømer spugte i 1990’erne sin far, Niels, hvorfor der ikke fandtes økologisk cola. Far Niels tog ideén op, og jagten på at finde det perfekte sted til at producere deres egne økologiske sodavand gik ind. Efter længere tids søgning fandt Niels et nedlagte Ørbæk Bryggeri på Østfyn, som oprindeligt blev bygget tilbage i 1906. Dette blev starten på Naturfrisk eventyret. I august 1997 blev Ørbæk Bryggeri købt, og har siden været i familiens eje. Visionen var klar – de ville producere verdens første økologiske sodavand.

Nicolai gik med sin far Niels på opdagelse på loftet i det gamle bryggeri, og her fandt de en masse gamle etiketter. På én af etiketterne stod der ”Naturfrisk”, og de var med det samme enige om, at lige præcis det navn indeholdt mange af de værdier, de ønskede at bygge ind i deres virksomhed. Virksomheden og varemærket Naturfrisk var født.