Børneværelset

Det skal være rart og sikkert at være barn på børneværelset. Her har vi samlet møbler og indretningsartikler, som gør det nemt at skabe en skøn ramme om leg og hygge for de små. PlanToys leverer bæredygtige børnemøbler i usprøjet gummitræ, som passer perfekt til legetøjet fra PlanToys. Herudover har vi harmonisk tilbehør, som passer sammen i serier. Du finder både ensfarvede og smukke småblomstrede tekstiler til indretningen.

 

Rammen om det lille liv

indretningen af børneværelset, er en af de største opgaver, når der skal gøres klar til ankomsten af den lille baby. Det er en proces som aldrig slutter, da indretningen og indholdet på værelset ændres med barnets alder og behov. Det er derfor rart med fleksible møbler, som kan imødekomme de forskellige aldre. Min favorit er det runde bord fra PlanToys, som jeg både har solgt som legebord til de helt små og som sofa- og sengebord til de lidt større børn.

Vi forsøger at få sengetilbehør hjem som matcher, så du kan få sengehimmel, sengerand og sengetøj til at matche. Filibabba leverer skønne legetæpper og gulvtæpper, som også matcher sengetilbehøret.

Alt udstyret du finder til indretningen af børneværelset er i naturlige materialer, som kommer fra naturen. Alt er bæredygtigt og fremstillet i bæredygtige produktioner. Så meget som muligt er desuden økologisk. Hvad de enkelte produkter er lavet af fremgår tydeligt på alle produkter. Vores udvalg er meget snævert, da vi kun ønsker at forhandle de produkter, som er fremstillet mest skånsomt i forhold til naturen. Vi er altid på jagt efter nye gode produkter til dig. 

Recycling anbefaler vi altid. Det er en gave, at skabe unikke møbler med knofedt og bæredygtig maling. En brugt tremmeseng kan gøres virkelig smuk med ny maling, og en smuk sengerand og himmel.

Baby