MagiCare

Produkterne fra Magicare er økologiske og naturlige. Det er noget enhver mor ønsker for sit barn, når det handler om hudpleje. Olivias Tryllesalve er fast inventar på vores pusleplads. Ud over at pleje babys numse, så er den genial til ømme riftede amme-bryster og små kinder, som skal ud i blæst og kulde. Augusts Tryllevoks er en 100% naturlig voks, som kan bruges til alle aldre. Slut med hovedbunde, som er irriteret af voks som lukker huden af. Her er ingen irriterende stoffer i. Selmas Tryllepomade plejer læberne og er genial til børn, som gerne vil pleje læberne sammen med mor. Sprukne læber er fortid med Selmas Tryllepomade. Husk at købe en til alle i familien, for der bliver rift om den.

 

Magicare

MagiCare er skabt af Loui Törnqvist. Hun er mor til Olivia, August og Selma. Da Loui blev mor for anden gang, blev det vigtigt for hende at give sine børn det bedste af det bedste, når det kommer til økologiske hudplejeprodukter. Loui startede med at skabe den fantastiske Olivias Tryllesalve hjemme i sit køkken.

Olivias Tryllesalve blev straks et stort hit på puslebordet, da hun så, hvor effektivt det virkede på røde bagdele, urenheder og små ridser fra børnenes negle. Senere kom August’s Tryllevoks og Selmas Tryllepomade til verden og på markedet.

August Voks er en hårvoks til alle aldre. Den er nem at arbejde med og din hovedbund tager ikke skade af den. Den kan bruges af alle aldre – selv helt små børn.

Selmas Tryllepomade er en læbepomade, som fungerer vidunderligt mod tørre og sprukne læber. Man bruger den ligesom en læbepomade.

Alle tre produkter er fuldstændig kemifri, og består kun af tre økologiske ingredienser, som er olivenolie, sheasmør og bivoks. Alle ingredienser er økologiske og der er ingen tilsætningsstoffer i. Produkterne er forskellige, da sammensætningen af de tre ingredienser er varierende.

De tre produkter fungerer helt fantastisk, og vi har selv glæde af dem i vores husholdning herhjemme, hvor jeg bruger Olivias Tryllesalve til vores 9 børn i pasningsordningen, far bruger August Tryllevoks og vores datter bruger Selmas Tryllepomade. Jeg må indrømme det er en stor lettelse for mig, at far her er begyndt at bruge Augusts Voks, da jeg har parfume allergi og vores hovedpuder til tider var klistret til med kunstig voks førhen. Selv mærker han, at hans hovedbund ikke er irriteret mere af at blive lukket til, når han kom til at putte voks på hovedbunden.

Baby

Olivias Tryllesalve

Babyplejeprodukt til babypleje. Kan forebygge rød numse ved at være beskyttende mod afføring og urin. Er rigtig god at have i sortimentet på puslepladsen.

Kan bruges på ammebryster, og skal ikke vaskes af før amning.

Lindrer og hjælper til udbedring af små rifter og slidt hud.

Olivias Tryllesalve

Augusts tryllevoks. Bruges som hårprodukt til små og store. Indeholder kun naturlige ingredienser, som er gavnlige for hår og hovedbund.

Kan bruges til børn og voksne.

Selmas Tryllepomade

Selmas Tryllepomade, er en skøn læbepomade til små og store. Rigtig gode hvis baby har småirriteret hud efter suttebrug.

Indeholder kun naturlige ingredienser, som er gavnlige for hår og hovedbund.

Kan bruges til børn og voksne.

MagiCares produkter giver en rigtig god følelse af at være miljøvenlig og bæredygtig forbruger på samme tid. Alle MagiCares produkter er fuldstændig bæredygtige og udmærker sig ved at være lavet af økologiske råvarer og bæredygtig emballage. Desuden er økologi og bæredygtighed medtænkt i hvert trin i fremstillingsprocessen.

Alle tre produkter produceres i Danmark. Olivias Tryllesalve er en økologisk universal plejebalsam, som kan anvendes på alt fra følsom hud til røde numser og til ridser, hudstød og tørre læber. Olivias Tryllesalve forvandler irriteret hud til velnæret og afbalanceret hud.
Produkterne fra MagiCare er fremstillet helt i harmoni med naturen og produceret uden kemikalier, kunstige dufte eller andre unødvendige tilsætningsstoffer.

August’s Tryllevoks er en ækologisk hårvoks, som gør det let at style sit hår, og det helt fri for uønskede kemikalier. August’s Tryllevoks er udviklet i samarbejde med eksklusive økologiske hårstylister, der har hjulpet med at skabe den helt nøjagtige og rigtige formel til et lækkert produkt til at style dit hår. Du behøver ikke at bekymre dig det mindste om kemikalier, dufte eller andre unødvendige tilsætningsstoffer. Hårvoksen fungerer også rigtig godt som en nærende hårpleje til langt hår, krøllet hår og tørre ender.

Selmas Tryllepomade er en økologisk læbepomade til læber, som har brug for ekstra næring og mild økologisk pleje uden kemikalier, dufte eller andre 

unødvendige tilsætningsstoffer. Det er en 100% økologisk læbepomade, som kan bruges til alle aldre, og som dine børn vil elske!

Alle MagiCares produkter kan bruges til spædbørn, babyer, børn og voksne, da de ikke indeholder parfume, æteriske olier, konserveringsmidler, parabener eller andre uønskede kemikalier.

Huden er det største organ hos mennesket og absorberer alt, hvad den udsættes for. Missionen for MagiCare er at levere rene og økologiske produkter, da de finder det er afgørende, at vores og vores børns hud behandles omhyggeligt og i harmoni med selve hudens balance.
MagiCare har valgt ikke at bruge æteriske olier i Olivias Tryllevoks, August’s Tryllevoks og Selmas Tryllepomade.

Æteriske olier bærer faktisk flere allergener end parfume, hvorfor vi ikke tror, at de hører hjemme i cremer, balsam og andre stoffer, som vi anvender på vores hud og vores børns hud. Vi vil gerne gøre opmærksom på det faktum, at da alle mennesker er forskellige, så er vores hud også. Derfor kan vi ikke garantere, at vores produkter er den rigtige løsning til al hudirritation.

Søg altid lægehjælp med større hudirritationer, eller hvis du er i tvivl. MagiCare mener, at enhver har ret til at modtage økologisk, sund og nærende hudpleje. Målet med MagiCare er at nå ud til så mange mennesker som muligt og sikre bæredygtig og ren hudpleje til børn og voksne, og derfor er vores priser tilgængelige for alle.

Disana Ammeindlæg

MagiCares tre produkter er en fast del af familiens sortiment hjemme hos os. Olivias Tryllesalve på puslepladsen til de små, Augusts Tryllevoks på fars plads i badeværelset og Selmas tryllepomade i min håndtaske. Alle tre produkter er naturlige, og består af økologiske ingredienser, som er bivoks, sheabutter og olivenolie. Jeg startede med at bruge Olivias Tryllesalve da den kom frem i 2012, og har siden da brugt den til mine pasningsordningsbørn. 30.08.2020. Indlæg af: Helle 

Merino uld plaid