Madtid

Her finder du produkter til barnets spisetid, også både til amning eller hvis du giver din baby flaske. Gode produkter til spisesituationen er det vi leverer.

Det er rart at kunne give sit barn mad med gode produkter. Samtidig kan du være med til at passe på miljøet i dine valg og det hjælper vi med.

Her er lange hagesmækker, som gør det nemt at made barnet, hvadenten det sidder på skødet eller i egen stol.

Ud over at produkterne er lækre at bruge, så er de bæredygtige og økologiske.

Madtid kan være en udfordrende opgave. Når baby skal have sin første mad, så spiser baby muligvis kun en lille skefuld af den mad du har lavet, så pak gerne maden i små bøtter til formålet. 

Når barnet bliver større elsker de at være med i madlavningen og dække bord. Barnet på 18 – 20 mdr., som har lært at gå, kan sagtens bære sin egen kop, tallerken og andre småting til bordet og de elsker at føle sig, som en del af familien.

 

Indretning af spisepladsen

En god lille ske, er det første redskab du skal bruge til at made din baby og en lille skål. Du behøver ikke alt muligt udstyr, men vil du tænke på miljøet, så er stål og majsmaterialer både bæredygtige og holdbare. En god skråstol til at sidde i ved den første madning eller en indsats på højstolen kan være en god investering. Når barnet bliver større kan man skifte indsats på Trip Trakstolen, som er vores foretrukne.

Små trætallerkner kan også være hyggelige, men er ikke så praktiske, hvis du har meget opvask, da de skal vaskes i hånden.

Husk at hvis barnet får varm mad og grød på en tallerken, så skal den være af metal, træ, porcellæn eller keramik. Desværre afgiver melamin produkter og plastik produkter, som påvirkes af varme, uhensigtsmæssige og hormonforstyrrende stoffer, som ikke er sunde for din baby.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så får du besked om nye varer, tilbud og inviteres til begivenheder lavet specielt til dig