Legetøj

Jeg er selv lidt af et legebarn og børn er i høj grad kritiske ligesom os voksne. Legetøjet skal “tale” til barnet, for at det tager det til sig. Det kan være forskellige ting, som tiltrækker barnet, som udseende, at det er blødt, kan noget sjovt eller siger en god lyd. Alt vores legetøj er noget, som stimulerer barnets sanser og lysten til at lege, røre og lytte. Barnet bruger sine sanser, når det leger og lærer konstant noget. Ved at købe det rigtige legetøj, så stimulerer du dit barn til at lære nyt.

Det er skønt at kunne give et lille barn et godt stykke legetøj. Det skal være holdbart, sjovt at lege med og sikkert for barnet. Vi har ihverftfald sørget for det er holdbart og sikkert. Det sjove sætter ind, når barnet og du selv puster liv i legetøjet. Bamsen “snakker” med mors stemme og giver et kram – herefter efterligner barnet dette. Vi lærer vores børn hvordan man leger. Denne evne er de ikke født med. De er født med nysgerrighed på nye ting, men vejen skal vises til hvad det kan.

Det er tydeligt angivet ved hvert stykke legetøj, hvilken alder det er anbefalet til og om det egner sig til små børn under 3 år. Desuden har vi angivet hvilken alder vi mener kan have glæde af legetøjet, så du ved hvad du skal kigge efter.

Babyecologic forhandler udelukkende bæredygtigt og økologisk legetøj, som er produceret under kontrollerede forhold, hvor producenten har fokus på ordentlige forhold for arbejderne.

 

At hjælpe til derhjemme – som leg

Børnene elsker at efterligne os voksne når de leger. Det kan være at putte babydukken, som de selv bliver puttet, fodre bamserne med mad eller feje gulvet, støve af med en klud eller støvsuge. Leg behøver ikke være avanceret. Det er både lærerigt og en leg for barnet at hjælpe far med at tømme opvaskemaskinen, dække bord og tømme vaskemaskinen og tørretumbleren. Børn elsker at føle sig som en del af familien og bliver hamrende stolte, når de har forsøgt noget nyt og lykkedes med det. Det kan være noget så simpelt, som at folde en vaskeklud eller tørre skabene af i køkkenet med en klud.

Merino uld plaid
Følg os