kapok dyner og puder fra Filibabba

Kapok dyner og puder er geniale til børn, som har svært ved at regulere deres egen kropstemperatur, og det har mange små børn. Bliver barnet for varmt, så virker kapok temperatur regulrende og sved transporterende, og bliver barnet for kold, så virker kapok isolerende og varmende. Desuden virker kapok antibateriel via de naturlige egenskaber i kapok. Kapok er et naturligt træ materiale, som er brugt som fyld i Filibabbas kapok dyner og puder. Jo mere du bruger puder og dyner med kapok fyld – desto blødere bliver de. 

 

Filibabba

Økologisk produktion og social ansvarlighed

Hos Filibabba sætter de en stor ære i at integrere sociale– og miljømæssige hensyn i alle deres forretningsaktiviteter.

Siden 2016 har Filibabba været et af de få danske brands, der præsenterer produkter som er produceret af GOTS-certificerede tekstiler. GOTS står for GLOBAL ORGANIC TEXTILE STANDARD og er en mærkningsordning for økologiske tekstiler der dækker hele kæden fra høsten af rådvarerne gennem miljømæssige og social ansvarlig produktion til det endelige produkt.

GOTS standarden kræver at tekstilerne består af mindst 70 procent økologisk certificerede naturlige fibre og da det hævdes, at det næsten er umuligt at gennemføre en industriel produktion uden brug af kemikalier, defineres dette for så lidt negativ indvirkning som muligt, med udgangspunkt i farve, tilsætningsstoffer og design.

Filibabba gernbruger pap og materialer til pakning.

Filibabba tager ansvar for miljøet og vores allesammens fremtid.

GOTS

Filibabba producerer tekstiler lavet af GOTS-certificerede tekstiler. GOTS står for GLOBAL ORGANIC TEXTILE STANDARD og har fokus på økologi, bæredygtighed og social ansvarlighed.

Du kan læse Filibabbas historie ved at trykke på billedet.

Baby
Følg os