Kajakposen Den originale

Kajakposen er et af de produkter som er en god investering, når man skal have en baby. Kajakposen fungerer som selepose for baby fra 6 måneder, når de begynder at bevæge sig rundt, og skal have noget ekstra til at sikre, at baby ikke får kravlet ud af barnevognen og falder ned. Sikring skal ske i alle dagplejer, pasningsordninger og institutioner fra baby er 6 månder. Kajakposen er rigtig god, fordi de giver baby rigtig god bevægelsesfrihed og sikkerhed samtidig. Kajakposen er lavet i kraftig bomuldslærred og fungerer godt sommer og vinter.

 

Kajakposen

Denne kajakposen er produceret af firmaet Nørgaard Madsens EFTF, som har rettighederne til at producere den originale “kajakposen”.

Finder du andre udgaver af Kajakposen, som er i andet materiale, så er de ikke den originale pose, og efter vores mening ikke i samme kvalitet som denne pose.

Denne Kajakposen er en investering, som holder i rigtig mange år. I vores pasningsordning har vi poser i samme kvalitet, som er fra tidligere producenter, men samme udgave og kvalitet, og de er op til 40 år gamle. Selv har jeg brugte poser fra 80’erne, hvor jeg kun har skiftet bindebåndene og de holder endnu.

Materiale: 100% bomuld. Kraftig lærredsstof / twill.

Komfort: Posen er udformet i et materiale, som er åndbart og behageligt for barnet at sove i. Bomulden suger evt. fugt fra barnet til sig. Er det meget koldt, så anbefaler jeg, at man giver barnet uldtøj på, en Kajakposen og en dyne eller sovepose rundt om. Vær opmærskom på, at du måske skal lave ekstra huller i din sovepose, for at få alle Kajakposen snore monteret.

Udformning: Posen har en kraftig lynlås, som samles oppefra barnets hals, og slutter ved barnets fødder, hvor en hægte “låses” på en lille ring, så barnet ikke kan åbne posem selv. Posen har 8 sæt bindebånd, som kan fastgøres i bunden af en barnevogn eller en krybbe.

Hvor kan jeg bruge posen?: Du kan bruge posen i alle krybber eller barnevogne, som måler mellem 35 og 45 cm. i bredden og 86 – 120 i længden.

Sikkerhed: Mange kommuner tillader ikke fastspænding af børn under 2 år via seler, da børnene kan vride sig ud af dem, hvis de er meget livlige. Risikoen for at komme ud af en Kajakposen er minimal, og barnet har en god bevægelsesfrihed til, at kunne vende sig og føle sig “fri” inde i posen. Der er ingen snærende bånd, som skal reguleres med alderen eller justeres, for at barnet er i sikkerhed. Når du binder posen fast, så bind en knude, samt en sløjfe og en ekstra knude. Sløjfen skal bindes stramt til hægten i bunden, så den kommer til at sidde under madrassen.

Montering: Posen monteres i bunden af krybben eller barnevognen. Bred posen ud i bunden hvor du vil have den placeret og marker, hvor bindebåndene er, så du ved hvor du skal sætte beslag i, hvis beslag ikke allerede er monteret. Beslag kan købes i ethvert byggemarked, og fastgøres med skruer i bunden af din barnevogn eller krybbe. Vi gør opmærksomme på, at du skal tjekke, at din barnevogn har træbund, for at dette kan lade sig gøre. Alternativt, så kan du skære en tynd træplade ud, som følger kanten på din barnevogn og lægge i, så du har fæstning til dine skruer. Husk at pudse kanterne på din træplade, så du ikke får revet inderstoffet i din barnevogn.

Bæredygtighed: Dette er ikke et økologisk produkt, men det er utroligt bæredygtigt på grund af de solide materialer Kajakposen er produceret af. De er egnet til videresalg eller arv, da den holder i rigtig mange år. Vi har derfor valgt at sælge varen her.

Korrekt behandling af produktet: Kajakposen tåler ikke centrifugering og tørretumbling, da dette kan ødelægge stoffet og få det til at krybe. Sørg altid for, at du i fugtigt vejr tager posen ind og hænger den til tørre. Bomuld suger fugt og bomuldet er ikke behandlet med kemiske stoffer, som afviser fugt eller skimmel. Vask posen, hvis den bliver synligt beskidt og som du ville gøre med almindeligt sengelinned og dynebetræk. Skimmel kan kun gro hvor der er snavs til stede, som i barnets savl, læk fra ble, sved kombineret med skidt fra barnets tøj og strømper. Hæng Kajakposem til tørre over en snor, hæng den på en bøjle eller læg den til tørre. Brug af klemmer eller uhensigtsmæssig tørring kan efterlade mærker og stræk i stoffet.

Har du brug for vejledning til dette produkt, så skriv til os via kontakt formularen.

– Længde: 115 cm
– Farve: Mørkeblå
– Størrelse M – 6 mdr. – 3 år.
– Vask: separat ved 40 grader mx – ingen tørretumbling eller centrifugering.
– 12 måneders udvidet garanti på dette produkt. Det vil sige 3 års garanti i alt ved korrekt håndtering og behandling. Garantien gælder kun, når produktet ikke vurderes at have været tørretumblet eller centrifugeret.