Juhldal

Juhldal er et af de meste solide og kvalitetsbevidste mærker på markedet. Juhldal har mere end 45 års erfaring med, at fresmtille de bedste og naturligste sæber og cremer på markedet. Hos Babyecologic har vi udvalgt den økologiske linje, samt nogle af de produker, som indeholder flest naturlige ingredienser. Personligt har jeg som direktør hos Babyecologic mere end 20 års personlig erfaring med Juhldals sæber, og de er blandt mine personlige favoritter.

 

Firmaet Juhldal

J U H L D A L – made in Denmark

Juhldal har mere end 40 års erfaring i anvendelsen af urteekstrakter og naturlige koldpressede olier i hår- og hudplejeprodukter.

JUHLDAL produkterne produceres i Danmark med udgangspunkt i de originale recepter fra Jørgen. Der anvendens kun de bedste og certificerede kvalitetsråvarer i fremstilling af Juhldal produkterne.

JUHLDAL produkterne er alle produceret ud fra devisen
– Sund fornuft
– Rene råvarer
– Ærlige produkter til ærlige priser
– Virksomme urter og olier
– Fri for unødvendigheder

JUHLDAL slogan ‘Den ny sundhed’

Juhldal som vi kender det i dag startede med det første kim i 70’erne.

JUHLDALs grundlægger, helseforskeren Jørgen Juhldal gjorde sig store tanker om det moderne menneskes sundhed. Et begreb han kaldte ’Den ny sundhed’.

Bag tankerne lå et stort ønske om, at kombinere den lægelige medicin og det alternative behandlingssystems viden og dermed slå bro over faggrænser.

I 1975 udgav han bogen “Læger Sund kost og Naturmedicin”, og Jørgen Juhldals research til denne bog, førte til forsøg med selv at fremstille naturprodukter og senere samme år så det første JUHLDAL produkt dagens lys; Wonderlotion.

Wonderlotion danner stadig kernen i JUHLDAL, men siden da, er mange nye naturprodukter kommet til, således at vi i dag favner over en bred vifte af naturprodukter, alle af helt usædvanlig høj kvalitet og virkningskraft.