Det er nemt at give et gavekort, og gaven skal ikke byttes, for der er frit valg blandt alle vores produkter på siden. Du kan selv vælge om du har lyst til

Gavekortet du udskriver

Gavekortet du får tilsendt

Du kan også vælge en

Håndskrevet hilsen

Det fysiske gavekort er i smukt design og du vælger selv beløbet.

Barselsgave

Barselsgaver er en tradition, som har eksisteret i Danmark ihvertfald siden vikingetiden, hvor faren til barnet gav barnet en gave. Siden da har traditionen ændret sig flere gange.

I dag er det normalt, at nære veninder, familien og ens arbejdsplads køber en gave til babyen, eller en buket blomster, som også kaldes en “mor/barn buket”, fordi der er en stor buket til mor og en lille til baby vedhæftet hinanden.

Her er vi fan af, at mor selvfølgelig også skal have lidt godter med i gaven. Du kan derfor selv sammensætte en gavekasse eller kurv, ved at vælge forskellige produkter og derefter en gavekasse/kurv i den ønskede udformning. Herefter sender vil eller du kan hente den hos os. Husk at vælge den modtager du ønsker ved forsendelse.

I vores sortiment finder du forskellige ting, som er rare at modtage som gave, når man er nybagt mor. Her er noget for enhver pengepung, da alle skal kunne være med. Vi pakker altid gaven smukt og bæredygtigt ind.

Vi har skønne produkter, som kan følge barnet i mange år som Pacypixy eller en sparebøsse. Du kan også vælge lidt mere praktisk til pleje, som giver ekstra luksus til rigtig fornuftige priser.

Uanset hvilken gave du vælger at købe, så er vi sikre på det vil lune modtagerens hjerte, at hun ved du tænker på hende. Gaver i ubdrudt emballage kan byttes. Se også under handelsbetingelser. God fornøjelse med gavejagten.

Babyshower

Babyshower er en sjov og hyggelig tradition, som er adopteret fra USA. Traditionen går ud på, at man som veninde eller familiemedlem arrangerer en lille fest for den gravide og hendes kommende baby. Man pynter fint op, inviterer den gravides kvindelige veninder, og hygger med lidt snacks kage eller mad. Det er også med i traditionen at gæsterne medbringer en gave til barnet. Ofte arrangeres dette, som et lille surprise party, som en sød overraskelse til den gravide. Babyshower holdes som regel kort tid inden den gravide nedkommer, så man er sikker på graviditeten er gået godt.

Vil du holde et babyshower, for din veninde, søster eller datter, så kan du følge vores lille vejledning her.

Skal det være en surprise fest, så kan du stikke din gravide veninde en lille hvid løgn, om at hun skal noget andet sammen med dig eller en anden veninde, men I skal liiige forbi og hente noget hos en du kender. Så har din gravide veninde sat nogle timer af og du er sikker på hun kan. Du kan også lave en aftale med hendes kæreste om samme.

Du bestemmer selv tidspunktet, og kan arrangere små lege og noget godt at spise og drikke. Husk at invitere gæsterne 20-30 minutter før den gravide ankommer. Ved ankomsten gemmer gæsterne sig selvfølgelig, hvis det er surprise og du har instrueret dem i at parkere et stykke fra stedet, hvor det holdes, så bilerne ikke afslører overraskelsen.