Nyhedsbrev

Kære kunde

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev, så får du besked om nye varer, arrangementer og rabatter. Vi skriver max til dig en gang om ugen med disse tilbud og informationer.

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev, så har du mulighed for at blive en af dem, som afprøver nye produkter. Vi skriver når dette er aktuelt til alle tilmeldt nyhedsbrevet.

Afprøvning af helt ny økologisk cremeserie

Ved tilmeldt til vores nyhedsbrev, så kan du blive en af de heldige, som snart kan få lov at afprøve vores nye økologiske cremeserie til indkøbspris (der er 10 pladser). Du kan tilmelde dig ved at sende en tilmelding til vores nyhedsbrev, så sender jeg dig et tilbud, som er svært at afslå. Første produkter vil være helt nye økologisk dagcreme og tonic, som er naturlig, allergivenlig og uden parfume. Tilmelding betyder, at du får tilsendt information om produkterne, og så kan du vælge om du vil være med. Du betaler kun ren inkøbspris, og får produkterne med gratis fragt kode. Når du har afprøvet produktet/erne, så får du efter 1 mdr. et kort spørgeskema, som tager 1-3 minutter at udfylde. Jeg håber du vil være – jeg glæder mig meget 💌 Tilmeldingsfrist den 30. april 2021.

Tilbuddet sendes til vores nyhedsbrev tilmeldte, indtil nok har tilmeldt sig.

Gratis gave sammen med første ordre

Er du tilmeldt vores nyhedsbrev, så får du en gratis gave tilsendt sammen med din første ordre.

Gaven er naturligvis økologisk og bæredygtig.

Hjertelige øko-hilsner

Babyecologic