Flasker og sutter

”Natursutten er klart min favoritsut. Den er i høj kvalitet og snavs samler sig ikke i, da den er støbt ud i et uden samlinger. Jeg kan godt lide tanken om, at Natursutten nænsomt provokerer barnets sutterefleks og skaber tryghed, fordi den rammer næsen og stimulerer barnet ligesom brystet. Har jeg babyer eller børn som er kede af det, så forsøger jeg altid at trøste dem med opmærksomhed og kram – er det ikke nok, så er det rart, at der er en god sut, en nusseklud eller en sutteflaske, som jeg kan tage i brug også” – mor til 4 og børnepasser gennem 8 år for børn under 3 år / Helle

Flasker og sutter

Her finder du vores flasker, flaskesutter og sutter. Alle vores produkter i denne kategori, er fra Natursutten. Vi har valgt dette mærke, da de er en af de få virksomheder, som lever op til de strengeste krav for fremstilling af giftfrie og naturlige materialer, som er fremstillet med hensyntagen til de mennesker som fremstiller og det miljø, som producerer materialerne til produktionen.

Natursutten ønsker at sikre en mere kemi fri fremtid for vores børn og for vores miljø ved at fremstille toksinfrie produkter af topkvalitet, som babyer og børn elsker.

”Medierne er fulde af historier om giftigt babyudstyr, tilbagekaldelser og skadelig plast. Som ny mor tænkte jeg på, hvor mange timer min søn skulle have en sut i munden, og jeg var fast besluttet på at finde et virkelig sikkert alternativ. Jeg følte, at jeg skyldte det på mit barn og andre babyer rundt om i verden – at gøre det bedre. ”

Natursutten ønsker at sikre en mere kemi fri fremtid for vores børn og for vores miljø ved at fremstille toksinfrie produkter af topkvalitet, som babyer og børn elsker.

”Medierne er fulde af historier om giftigt babyudstyr, tilbagekaldelser og skadelig plast. Som ny mor tænkte jeg på, hvor mange timer min søn skulle have en sut i munden, og jeg var fast besluttet på at finde et virkelig sikkert alternativ. Jeg følte, at jeg skyldte det på mit barn og andre babyer rundt om i verden – at gøre det bedre. ”

Anne-Dorthe Schroeder Grum
Grundlægger, NATURSUTTEN®

Baby