Filibabba

Økologiske pusletasker og bæredygtige lamper. Filibabba spænder vidt i deres sortiment. Fælles for alle de produkter, som Babyecologic har udvalgt til vores sortiment er, at de er fremstillet i bæredygtig produktion, og de fleste også er økologiske. For eksempel er alle lamperne fra Fibibabba fremstillet i bæredygtige genbrugelige materialer. Filibabbas produkter er virkelige appellerende til den mindste, og stimulerer barnets nysgerrighed.

Filibabba

Økologisk produktion og social ansvarlighed

Hos Filibabba sætter de en stor ære i at integrere sociale– og miljømæssige hensyn i alle deres forretningsaktiviteter.

Siden 2016 har Filibabba været et af de få danske brands, der præsenterer produkter som er produceret af GOTS-certificerede tekstiler. GOTS står for GLOBAL ORGANIC TEXTILE STANDARD og er en mærkningsordning for økologiske tekstiler der dækker hele kæden fra høsten af rådvarerne gennem miljømæssige og social ansvarlig produktion til det endelige produkt.

GOTS standarden kræver at tekstilerne består af mindst 70 procent økologisk certificerede naturlige fibre og da det hævdes, at det næsten er umuligt at gennemføre en industriel produktion uden brug af kemikalier, defineres dette for så lidt negativ indvirkning som muligt, med udgangspunkt i farve, tilsætningsstoffer og design.

Filibabba gernbruger pap og materialer til pakning.

Filibabba tager ansvar for miljøet og vores allesammens fremtid.

GOTS

Filibabba producerer tekstiler lavet af GOTS-certificerede tekstiler. GOTS står for GLOBAL ORGANIC TEXTILE STANDARD og har fokus på økologi, bæredygtighed og social ansvarlighed.

Du kan læse Filibabbas historie ved at trykke på billedet.

Baby